Cum au fost surprinși Lorena și George Buhnici după scandalul celulitei de la Neversea. Unde au fost FOTO

Cum au fost surprinși Lorena și George Buhnici după scandalul celulitei de la Neversea. Unde au fost FOTO
Cum au fost surprinși recent Lorena și George Buhnici?

Lorena și George Buhnici au fost surprinși recent. Cei doi se află acum în prim-plan din cauza afirmațiilor controversate făcute de jurnalist în cadrul unui interviu oferit la Neversea. Acesta a susținut că dorește să vadă femei fără vergeturi și celulită atunci când vine la plajă și că toate domnișoarele ar trebui să se apuce de sală pentru a arăta bine cel puțin atunci când aleg să se bronzeze.

Lorena și George Buhnici, surprinși după scandalul de la Neversea

George Buhnici este în mijlocul unui scandal uriaș după declarațiile controversate făcute în cadrul unui interviu oferit chiar la Neversea. Acesta a mărturisit că vine la plajă ca să vadă piele și dorește ca aceasta să fie fără vergeturi și celulită.

Majoritatea oamenilor care au auzit afirmațiile sale au reacționat imediat și l-au pus la zid pe jurnalistul care a făcut ulterior și o remarcă incredibilă asupra soției sale. Mai exact, cel din urmă a susținut că nu are motive pentru care să se plângă de partenera sa din punct de vedere al imaginii pentru că aceasta are ,,un corp de minoră”.,,

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.”, a spus Buhnici la Antena Stars.

Ce a făcut pentru soția sa?

Fosta vedetă Pro TV a avut o listă lungă de activități. Acesta a fost surprins conversând cu un posibil cumpărător al bolidului său Tesla, ulterior s-a grăbit către soția lui pentru a o scoate la prânz. Localul a fost unul cu specific asiatic, din zona Dorobanți.

Cei doi au stat în restaurant preț de o oră, iar mai apoi jurnalistul și-a condus partenera către un salon de înfrumusețare. Bărbatul a așteptat-o pe aceasta în plină după-amiază la 40 de grade. El a stat parcat în fața salonului pentru două ore, moment în care a stat cel mai mult pe telefon.

Urmăriți Playtech.ro și pe