Vedete părăsite înainte de nuntă. Mari drame care au făcut istorie în lumea mondenă

Vedete părăsite înainte de nuntă. Mari drame care au făcut istorie în lumea mondenă
Vedete părăsite înainte de nuntă

Cu toții ne imaginăm nunta de vis și abia așteptăm acel moment. Facem planuri pentru ca totul să fie cât mai aproape de perfecțiune, iar când vine momentul, nu se vor ivi surprize neașteptate. Ai totul pregătit și aștepți cu nerăbdare. Ei bine, unii au întâmpinat câteva probleme și nu dus la bun sfârșit tot planul. Nu toate poveștile de dragoste au un happy end, nici măcar în cazul vedetelor.

Vedete părăsite înainte de nuntă

  • Julia Roberts și Kiefer Sutherland

Nunta lor ar trebui să fi avut loc în anul 1991. Cu toate acestea, Julia Roberts l-a părăsit pe kiefer Sutherland cu trei zile înainte de nuntă. Nunta ar fi trebuie să aibă loc pe 14 iunie, dar Julia a decis să plece în Irlanda cu Jason Patric, cel mai bun prieten al ei. Kiefer a declarat că a fost o perioadă grea pentru el. Ulterior, acesta s-a căsătorit cu Kelly Winn, dar cei doi au divorțat la scurt timp după nuntă. În tot acest timp, actrița s-a căsătorit și ea cu Danny Moder, un cameraman.

  • Jennifer Lopez și Ben Affleck

Printre vedete părăsite înainte de nuntă se numără și celebrul Ben Affleck cu J. Lo. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez cu un inel în valoare de 1,5 milioane de dolari, de 6 carate. Nunta ar fi fost programată pe 14 septembrie 2003. Cu toate acestea, o dansatoare exotică a declarat că ar fi avut o relație cu Ben, toate acestea în timp ce actorul ar fi fost într-o relație cu Jennifer. Aflând aceste lucruri, Jennifer Lopez a decis să anuleze nunta. În cele din urmă, cântăreața s-a căsătorit cu Marc Anthony, iar actorul cu Jennifer Garner.

  • Demi Moore și Emilio Estevez

În anul 1986, totul era pregătit iar invitațiile au fost trimise pentru nunta lui Emilio Estevez și Demi Moore. Din păcate, fix înainte de ceremonie, cei doi au decis să rămână doar prieteni până la urmă. Un an mai târziu, Demi s-a căsătorit cu Bruce Willis. Universul a lucrat în așa fel încât Emilio să fie regizorul unui film în care juca Demi și cel de-al doilea soț al ei, Ashton Kutcher. Toate acestea se întâmplau în 2006.

„Eu și Demi ne-am mai văzut de-a lungul anilor, dar să lucrez cu ea a fost ca și cum ne-am fi întors în vremurile în care eram împreună, a declarat Estevez pentru revista People.”

Vedete ce au renunțat la nuntă

  • Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Cele doiuă vedete s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei numită „Seven”. De acolo, au început să se îndrăgostească și să planifice nunta. Dar, din păcate, nu au ajuns până acolo. Cei doi aveau să se căsătorească în 1997, vara, în East Haptom, New York. Brad abia aștepta să ajungă la altar și să-și sărute viitoare mireasă. Cu toate acestea, Gwyneth a anulat nunta. Aceasta a declarat că se simte mult prea tânără pentru a face un asemenea pas. Ambii au suferit o perioadă îndelungată de timp.

  • Sienna Miller și Jude Law

Sienna Miller a luat decizia de a anula nunta în iulie 2005. Motivul? Viitorul ei soț a mărturisit că a avut o aventură cu bona copiilor. În 2009 cei doi s-au împăcat, iar presa specula o nouă nuntă. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit din nou în anul 2011.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI