Horoscop dragoste februarie 2021. O zodie face pasul cel mare. Bat clopote de nuntă

Horoscop dragoste februarie 2021. O zodie face pasul cel mare. Bat clopote de nuntă
Horoscop dragoste februarie 2021: prevestirile astrologilor pentru fiecare zodie

Luna februarie este considerată ca fiind luna iubirii, în decursul ei sărbătorindu-se Dragobetele. Un alt motiv este energia Taurului și ampla desfășurare de forțe care are loc pe teritoriul neconvențional al Vărsătorului. Astfel, în această perioadă, toate zodiile vor primi provocări care să le împingă să integreze atât realismul și concretul, cât și inovațiile și reformele.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2021

Berbec

Te lași ghidat de pasiune și nu-ți pasă ce cred ceilalți, atât timp cât faci ceea ce simți. Iubirea este în prim-plan pentru tine luna aceasta. Vei fi copleșit de declarații și daruri.

Taur

Încă din prima zi a lunii vei fi atras de contacte cu persoane aflate în poziție de autoritate, de putere, ori ți seva  cere să preiei unele poziții oficiale, ceea ce îți va alua privirea de pe dragoste.

Gemeni

Nativii acestei zodii vor profita de luna iubirii și vor organiza o plecare alături de partener. Cei aflați la început de drum în această călătorie numită dragoste se vor îndrepta spre următorul nivel; poate se vor muta împreună.

Rac

Devii din ce în ce mai receptiv în aspectele emoționale legate de relațiile tale. În preajma zilei de 20 februarie este posibil ca planurile tale de viitor să se ciocnească cu cele ale partenerului, ceea ce va aduce o mică tensiune în casă.

Leu

Leii se numără printre norocoșii care se vor bucura pe deplin de luna iubirii. Ei vor lua inițiativă și își vor cere partenerul în căsătorie. Nu este exclus ca nunta să se petreacă tot atât de repede.

Fecioară

Din prima zi a lunii februarie te concentrezi intens asupra sectorului profesional, ceea ce îți scade atenția către partener. Totodată, este nevoie să îți îndrepți privirea și asupra sănătății.

Balanță

Norocoși într-ale dragostei în această lună sunt și Berbecii, care se vor simți iubiți peste ceea ce așteptau.

Scorpion

E o lună în care trebuie să dai dovadă de multă deschidere, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Ar fi bine să îți tragi diplomația din cui și să te învălui în ea. Nu te încăpățâna să iasă lucrurile exact cum le-ai planificat. Te vei bucura mult de iubire în prima parte a intervalului.

Săgetător

Este posibil să resimți presiunea de a reveni asupra unor informații sau întâmplări mai vechi, de a găsi soluții pentru unele probleme, așa că romantismul își va face prea puțin loc în această lună pentru tine.

Capricorn

Primiți vești de la prieteni aflați în străinătate care vă invită la ei. Partea dificilă vine tocmai acum, când trebuie să vă convingeți partenerul să vă fie coleg de aventură.

Vărsător

Te afli printre vedetele acestei luni, iar încă din prima zi te pui în valoare, intervii ca un salvator în toate situațiile critice și te simți invincibil și protector asupra tuturor celor din jur. Cu această ocazie, poți emite un magnetism atrăgător pentru toți cei care te privesc.

Pești

Ești un martor detașat al întâmplărilor din prima jumătate a lunii februarie. Poți conștientiza din senin anumite informații pe care până acum nu le-ai văzut clar sau deloc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI