Vedete cu coronavirus din România. Cine a luat covid-19 și cum s-a simțit

Vedete cu coronavirus din România. Cine a luat covid-19 și cum s-a simțit
Vedete cu coronavirus din România. Cine a luat covid-19 și cum s-a simțit

Mai multe vedete din România au fost infectate cu noul coronavirus. Ele au vorbit și despre experiența prin care au trecut.

Vedete din România care au luat Covid-19

Andreea Esca

Știrista a avut o formă ușoară a bolii, însă soțul ei, Alexandre Eram, a avut complicații cau au speriat întreaga familie.

„Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic. După care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic.” – Andreea Esca.

Andreea Esca, diagnosticată cu COVID
Andreea Esca, diagnosticată cu COVID

Marcel Pavel

Situația lui Marcel Pavel este de notorietate, în jurul cazului lui planând dubiul oamenilor, care îl acuzau că a fost plătit pentru a declara că este bolnav. Cântărețul a avut o dublă pneumonie și a fost internat în spital, unde s-a luptat pentru viața sa.

„Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam.” – Marcel Pavel.

Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu, prezentator Antena Stars și parte a formației ”Alb Negru”, s-a îmbolnăvit în urma prezenței lui la diverse emisiuni, unde a intrat în contact cu multe persoane.

„Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor.” – Andrei Ștefănescu.

Alina Pușcaș

Prezentatoarea ”Te cunosc de undeva” a declarat că s-a bucurat de faptul că s-a putut imuniza:

„Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie și nu voi mai trăi acea panică permanentă că ma voi infecta și nu voi știi cum voi reacționa”.

Printre persoanele publice din țară care s-au infectat cu noul virus se numără și Adriana Trandafir, Tzancă Uraganul, Nick Rădoi, Majda Aboulumosha și mulți fotbaliști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI