Cu ce medicament este tratat Marcel Pavel de coronavirus. Medicii au confirmat: ”Este speriat!”

Cu ce medicament este tratat Marcel Pavel de coronavirus. Medicii au confirmat: ”Este speriat!”
Cu ce medicament este tratat Marcel Pavel de coronavirus. Medicii au confirmat: ”Este speriat!”

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost internat miercuri noapte la Spitalul Matei Balş din Bucureşti fiind infectat cu coronavirus. Artistul este supus unui tratament medicamentos. Joi, toate persoanele cu care a intrat în contact, urmau să fie testate pentru coronavirus.

Cu ce medicament este tratat Marcel Pavel de COVID-19. Medicii confirmă: ”Este speriat!”

Marcel Pavel a avut simptome de răceală de câteva zile, astfel că a decis să facă testul pentru COVID-19, ca să scape de o grijă. Cântărețul era ferm convins că nu este vorba despre virusul ucigaș, însă testul a ieșit pozitiv.

După confirmarea testului, Marcel Pavel a fost dus de urgență la Spitalul de boli infecţioase Matei Balş pentru alte investigaţii şi tratament. Marcel Pavel este tratat doar cu paracetamol și nu va putea pleca acasă până ce doctorii nu vor constata că este vindecat.

Familia lui Marcel Pavel, testată împotriva coronavirusului
Familia lui Marcel Pavel, testată împotriva coronavirusului

Marcel Pavel este tratat cu paracetamol

Marcel este confirmat cu noul coronavirus, dar se simte bine, probabil este mai mult speriat. Starea sa de sănătate este stabilă. Doctorii i-au prescris paracetamol şi îl ţin sub observaţie. Le-a interzis cadrelor medicale să dea vreo declaraţie presei”, a dezvăluit o sursă din apropierea familiei, potrivit click.ro.

Marcel Pavel credea că a răcit la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde a participat alături de mai mulţi colegi de breaslă. Familia lui Marcel Pavel va fi testată și va trebui să stea la izolare două săptămâni. Marcel Pavel a filmat alături de alţi artişti, printre care Romică Țociu și Monica Anghel. Aceștia vot trebui și ei testați împotriva coronavirusului.

Artistul a făcut turul televiziunilor pentru a-și promova noua piesă

De asemenea, Marcel Pavel a făcut în ultimele săptămâni turul mai multor televiziuni pentru a-și promova piesa ”Zâna mea din poveşti”. A apărut cu familia sa la emisiunea ”Vorbeşte lumea” de la Pro TV.

Săptămâna trecută, Marcel Pavel și familia lui au fost în platoul emisiunii de seară de la Antena Stars. Specialiştii au demarat o anchetă epidemiologică, pentru persoanele cu care Marcel Pavel a mai intrat în contact. Aceste persoane vor fi testate de urgenţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI