Vedeta PRO TV care l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un copil. La 3 zile după, a aflat că e însărcinată

Vedeta PRO TV care l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un copil. La 3 zile după, a aflat că e însărcinată
Vedeta PRO TV care l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un copil. După doar trei zile, a aflat că era însărcinată.

Vedeta PRO TV care l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un copil în anul 2022. La trei zile după momentul cu pricina, a aflat că era însărcinată. Astăzi, prezentatoarea de televiziune este în a șaptea lună de sarcină și se bucură din plin de trăirile sale speciale. Ce a dezvăluit frumoasa vedetă despre greutățile cu care s-a confruntat.

Vedeta PRO TV care l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un copil

Vedeta PRO TV care a rămas însărcinată. Anunțul a fost făcut public pentru întâia dată în prima parte a toamnei anului 2022. Deși prezentatoarea de televiziune știa de ceva vreme că poartă în pântecul său un copilaș, nu a vrut să vorbească în spațiul public despre asta. Și-a dorit, în schimb, să se bucure în liniște de momentul special.

Dacă nu ți-ai dat seama despre cine este vorba, îți spunem noi: Roxana Hulpe este vedeta PRO TV care așteaptă un copil. Trăiește viața la maximum și nu regretă nicio clipă evenimentele pe care le traversează. Chiar dacă nu i-a fost mereu ușor, a găsit întotdeauna puterea de a merge mai departe.

Până acum discretă și retrasă din fața camerelor de filmat, Roxana Hulpe a decis să împărtășească diverse detalii din viața sa de viitoare mămică. Aproape nimeni nu știe cum a aflat, de fapt, că avea un copil. Prezentatoarea de la PRO TV a dezvăluit, într-o intervenție recentă pentru presa românească, cum a avut loc mica minune din viața ei.

„Pe 1 iunie, când a fost ziua mea și am împlinit 32 de ani, am suflat în lumânări la miezul nopții și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un copil anul acesta. Trei zile mai târziu am aflat că sunt însărcinată”, a dezvăluit Roxana Hulpe, într-o intervenție la emisiunea „La Măruță”.

Cum a reușit Roxana Hulpe să rămână însărcinată

Sarcina Roxanei Hulpe nu a fost deloc una ușoară. Mai ales în circumstanțele în care prezentatoarea a fost diagnosticată cu endometrioză. Vestea că urmează să aducă pe lume un copil a luat-o prin surprindere pe vedetă, care aflase din diverse surse, mai mult sau mai puțin specializate în domeniu, că nu poate să aibă un copil dacă suferă de boala amintită.

Endometrioza reprezintă un risc, pe perioada sarcinii, după cum spune Roxana Hulpe. A aflat despre afecțiunea de care suferă în urmă cu trei ani de zile. Încă de la început, i s-a spus că afecțiunea este în stare foarte avansată. Din acest motiv, nu ar fi putut să aibă copii, au fost de părere unii medici.

Vedeta de la PRO TV a transmis un mesaj încurajator tuturor femeilor care suferă de endometrioză. Afecțiunea este tratabilă, necesitând, însă, intervenția chirugicală. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți rămâne însărcinată. Atât timp cât boala este detectată din timp și se urmează tratamentele recomandate de medici, lucrurile pot evolua în bine.

Urmăriți Playtech.ro și pe