Vedeta Prima TV care a semnat cu PRO TV după ce a refuzat Antena 1. Ce emisiune i se pregătește EXCLUSIV

Vedeta Prima TV care a semnat cu PRO TV după ce a refuzat Antena 1. Ce emisiune i se pregătește EXCLUSIV
O vedetă de la Prima TV se mută la Pro TV

Anca Serea a plecat de la Prima TV, post unde ultima oară prezenta știrile sportive de week-end. Vedetei i s-a propus să prezinte o emisiune, dar aceasta a refuzat luând în calcul faptul că în cazul unui răspuns pozitiv ar fi însemnat să fie foarte mult plecată de acasă, ceea ce nu-și permitea, ea fiind mamă a șase copii, băiatul cel mare fiind plecat, în prezent, la studii în Olanda.

Vedeta Prima TV care s-a mutat la Pro TV

Anca Serea a rupt contractul cu Prima TV, post la care a prezentat știrile sportive de la Focus, de sâmbătă și duminică. „Divorțul” a avut loc la câteva săptămâni de când vedeta anunțase că renunță la știri, ea fiind astfel înlocuită cu Maria Iordănescu și Marina Nițoiu. Soția lui Adi Sînă a fost cea care și-a dorit această schimbare, acceptată de conducerea postului, care i-a oferit însă o altă colaborare, mai precis o emisiune tv, „Supernanny”.

  • „Nu mai lucrez la Prima TV”

După ce a reflectat mai bine asupra noii oferte, Anca Serea a refuzat, motivul constituindu-l, în primul rând, faptul că trebuia să fie mult timp plecată de acasă. Mai mult, aceasta a rupt colaborarea cu Prima TV și se află în discuții avansate pentru un transfer la PRO TV.

„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, ne-a declarat vedeta tv.

Aceasta nu ne-a ascuns nici faptul că tot din respectivul motiv a refuzat și reality show-uri de maximă audiență, precum Asia Express sau Survivor. Anca Serea prezenta jurnalul sportiv de aproximativ un an de zile. De asemenea, în trecut, bruneta a mai colaborat, cu Prima TV, tot la știrile sportive, timp de mai bine de trei ani. Încă din momentul în care a făcut public anunțul că nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV, vedeta cu ștate vechi în televiziune a primit propunerea de a se „muta” la Antena 1sau la Pro TV.

La un pas de revenirea la Pro TV

Vedeta tv a refuzat însă Antena 1 și se află, în prezent, în tratative avansate să revină la Pro TV, post la care a mai lucrat, ultima oară ea având o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Anca Serea nu ne-a ascuns faptul că este foarte posibilă să se întoarcă chiar acolo de unde a plecat și să aibă aceeași rubrică.

  • Ce surpriză îi pregătește fului cel mare

La finele acestei luni, pe 26 martie, fiul cel mare al Ancăi Serea va schimba prefixul. Aflat la studii în Olanda, el va împlini 20 de ani. Vedeta nu l-a vizitat până acum, din cauza fobiei de avion pe care o are de câțiva ani. Aceasta intenționează însă să-i facă o frumoasă surpriză fiului său.

„Vrem să mergem toți cu trenul, la el, în Olanda, ca să-i facem o surpriză. Nu am mai fost până acum, dar mai mult ca sigur că ne vom duce”, ne-a spus aceasta. Anca s-a despărțit, de curând, de fiul său cel mare și deja îi duce dorul.