Anca Serea, nevoită să se despartă de fiul ei cel mare. Ce se întâmplă cu David

Anca Serea, nevoită să se despartă de fiul ei cel mare. Ce se întâmplă cu David

Anca Serea este o mămică fericită, dar cât mai curând va trebui să se despartă de fiul ei cel mare, David. Ajuns la vârsta adolescenței, chiar acesta a fost cel care a oferit mai multe detalii despre ce urmează pentru el în viitorul cât mai apropiat.

Anca Serea, nevoită să se despartă de fiul ei cel mare. Ce se întâmplă cu David

Vedeta va fi pusă într-o situație nu tocmai ușoară, pentru că fiul ei cel mare pleacă la studii, în străinătate. Departe de România, David deja s-a hotărât ce vrea să facă odată ce a împlinit vârsta majoratului. Au fost amănunte pe care fiul Ancăi Serea le-a dat de curând, spre marea surpriză a fanilor șatenei.

Anca Serea, nevoită să se despartă de fiul ei cel mare. Ce se întâmplă cu David
Anca Serea e nevoită să se despartă pentru o perioadă de David, care va pleca la facultate

David vrea să plece la studii în străinătate, arătând astfel o foarte mare înclinație spre partea academică, pentru că își dorește și să profeseze într-o universitate. Mămică a șase copii, Anca Serea se mândrește foarte tare cu alegerile fiului ei, pe care l-a adus pe lume când avea 21 de ani. David este primul copil al vedetei și a împlinit recent vârsta majoratului.

„Mergeam în mare viteză cu mari emoţii şi nerăbdare la Spitalul Universitar pentru a-l aduce pe lume pe David. Prima mea binecuvântare de mamă la doar 21 de ani, din iubire şi recunoştinţă! Astăzi, nu ştiu cum de au trecut anii, ştiu doar că am crescut împreună şi am devenit mai bună datorită ţie. Îţi mulţumesc pentru fiecare zi şi pentru fiecare lecţie! Te iubesc, băiatul meu!”, își amintește Anca Serea despre ziua în care a devenit mămică pentru prima dată.

David nu își dorește, însă, să se îndepărteze prea tare de familia lui, iar astfel că va opta pentru o universitate din Europa. Pentru a fi cât mai aproape de casă, băiatul Ancăi Serea a mai povestit că imediat după studii ar vrea să revină în România și să profeseze la o universitate din țară.

„Aş vrea să rămân în Europa, ca să fiu aproape de familia mea. Şi să mă văd cât se poate de des cu ei, cel puţin de două ori pe an. Poate în Olanda sau Anglia. După ce termin masterul acolo, sper să ajung undeva în State sau pe alt continent, să fac doctoratul, apoi să mă întorc în ţară şi să încerc să profesez la universitate.”, a povestit David, potrivit okmagazine.ro.