Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV: „Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară”. Care e motivul (exclusiv)

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV: „Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară”. Care e motivul (exclusiv)
Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV, din weekend. Locul acesteia la Focus a luat de Maria Iordănescu și Marina Nițoiu, care au preluat și sarcinile brunetei. De altfel, aceasta nu e singura schimbare care o vizează pe brunetă la început de an, ci și altele, printre care aceea că se va muta în casă nouă.

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Focus, de sâmbătă și duminică. Ea și-a dorit schimbarea, acceptată și de conducerea postului, care însă i-a oferit însă o altă colaborare, mai exact o emisiune tv, „Supernanny”. Ancăi Serea îi surâde ideea, întrucât este e mamă a șase copii, numai că show-ul respectiv are și un inconvenient.

„Da, e adevărat, nu voi mai prezenta știrile sportive. Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Voi avea un proiect nou, dar nu știu dacă-l voi putea face, pentru că presupune să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii”, a declarat vedeta tv evitând să menționeze numele noii emisiuni, potrivit Impact.ro.

Anca Serea a mai dezvăluit că tot acesta a fost și motivul pentru care a refuzat și reality show-uri de maximă audiență, de genul Asia Express sau Survivor.

Se mută în casă nouă

Anca Serea prezenta jurnalul sportiv de aproximativ un an. În trecut, Anca Serea a mai colaborat cu Prima TV, tot la știrile sportive, vreme de mai bine de trei ani.

O altă schimbare pentru Anca Serea va fi că, după ani de zile în care a stat împreună cu numeroasa sa familie, cu chirie, vedeta se va muta în casa ei, proprietate personală.

„Vom sta în același cartier ca și până acum (n.r. Pipera), dar de data asta ne vom muta în casa noastră. Mai avem foarte puțin până când va fi gata. Avem nevoie de spațiu, copiii au crescut”, a mai spus vedeta tv. Copiii nu vor avea însă fiecare camera lui, deși este o vilă încăpătoare, ci vor sta toți la mansardă

„Ei vor sta la mansardă. Sunt foarte entuziasmați, abia așteaptă să se mute”, a completat prezentatoarea.

Amintim și că, de curând Anca Serea s-a despărțit de fiul său cel mare, căruia îi simte lipsa.

„S-a întors la studii, în Olanda”, a mai spus aceasta.

Anca Serea a mai adăugat că nu poate merge să-și viziteze fiul din cauza fobiei de avioane, fobie pe care o are de câțiva ani.