21 ian. 2021 | 21:04

Vedetă, găsită inconștientă în casă de familie. Ce i-au găsit medicii, la analize: ”M-au stabilizat pe moment”

Știri generale
Vedetă, găsită inconștientă în casă de familie. Ce i-au găsit medicii, la analize: ”M-au stabilizat pe moment”
O vedeta a fost gasita inconstienta in casa

O vedetă din România a fost găsită inconștientă în casă de un echipaj de salvare. Ce i-au găsit medicii, la analize, după ce au stabilizat-o, este incredibil. Au fost ore de dureri cumplite pentru ea, iar stilul de viață pe care l-a avut până acum va trebui să sufere o schimbare radicală.

Prin ce chinuri a trecut vedeta

Vedeta care a trecut printr-o spaimă se zile mari a fost Loredana Chivu. Frumoasa blondă a povestit ce s-a întâmplat și cum a ajuns să fie găsită inconștientă de medici, în locuința ei. După patru ore de dureri cumplite, familia ei a chemat o ambulanță. Doctorii, care ar fi ajuns la 50 de minute de la apel, au stabilizat-o cu perfuzii.

”Când m-am trezit, am avut dureri extrem de puternice. Am stat așa timp de 4 ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment”, a declarat Loredana Chivu, la ”Showbiz Report” de la Antena Stars.

Vedeta, după incidentul cumplit: ”Sunt speriată”

Loredana Chivu a spus că în prezent se simte bine, dar a precizat că este speriată în urma acestui incident. A realizat că organismul ei se mai află într-o stare atât de bună pe cât credea ea. Vedeta a spus că medicii i-au recomandat să petreacă ceva timp acasă și să se odihnească cât mai mult. În plus, frumoasa blondă s-a hotărât să facă o schimbare radicală în viața ei.

”Acum, starea mea de sănătate este bună. Am avut dureri groaznice, de nesuportat. Credeam că nu-mi revin, nici măcar nu realizam de la ce provin acele dureri. Sunt și speriată, pentru că mă gândesc că organismul meu nu mai este într-o stare atât de bună precum știam eu că este. O să trebuiască să iau suplimente care să-mi crească imunitatea, să mă hrănesc mai bine. Medicii mi-au spus să stau acasă.”, a mai spus ea.

Vedeta, declarație tulburătoare: ”Am făcut septicemie”

De altfel, anterior, Loredana Chivu a spus că a făcut septicemie, în urmă cu ceva timp, fără să spună cum s-a ajuns la acest lucru. Mai exact, a fost la un pas de moarte pe masa de operație. Apoi, fost nevoită să apeleze și la medici din străinătate, pentru că cei din România nu au reușit să afle cum să o trateze pe vedetă.

”Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai spus ea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro