Loredana Chivu îi dă replica Oanei Zăvoranu după ce a jignit-o: ”Spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare?”

Loredana Chivu îi dă replica Oanei Zăvoranu după ce a jignit-o: ”Spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare?”
Replica Loredanei Chivu pentru Oana Zăvoranu după ce a jignit-o public

Ziua și numele de vedetă. Oana Zăvoranu este de neoprit atunci când vine vorba de criticat dive din showbiz-ul românesc. După Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Oana Roman și Cristina Ich, lista brunetei a continuat cu o altă categorie, cea a fostelor asistente TV, în care se încadrează și Loredana Chivu. Replica dansatoarei a ajuns.

Replica Loredanei Chivu pentru Oana Zăvoranu după ce a jignit-o

Recent, Oana Zăvoranu a primit un mesaj pe Instagram din partea unui internaut care îi arăta cum se prezintă una dintre unghiile Loredanei Chivu. Diva a făcut screenshot și l-a postat pe un cont de socializare, alături de un mesaj virulent.

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, îngălatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți… zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?”, a scris Zăvoranu în dreptul postării sale.

Întrebată de reporterii CanCan despre postările făcute de Oana Zăvoranu care o vizează, Loredana Chivu a replicat într-un mod surprinzător, dând o altă traiectorie atacurilor brunetei.

„Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție. Nu îmi amintesc. A trecut ceva timp, m-am uitat la televizior, dar nu îmi sună cunoscut.(…) Eu nu sunt influencer, n-am fost niciodată influencer. Sunt fostă asistentă TV, sunt o femeie puternică și capabilă, dar niciodată nu m-am intitulat sau considerat influencer”, a declarat Loredana Chivu pentru sursa menționată.

Zăvo are în plan să-și lanseze un show televizat

Oana Zăvoranu, actriță în serialul ”Sacrificiul”, de la Antena 1, a pornit un război contra fetelor de oraș care se numesc ”influencere”. Aceasta a anunțat că va face un show televizat, în direct, cât de curând, unde va aborda genul acesta de subiecte. Este vorba despre un canal de Youtube pentru o emisiune la care ea lucrează de o bucată bună de vreme.

„Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul!”, a anunțat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu ( 47 de ani), pe numele real Ioana Zăvoranu, este actriță, cântăreața, moderatoare de televiziune și femeie de afaceri. Este fiica Marianei și a lui Ioan Bănicioiu. Mariana a divorțat și s-a recăsătorit apoi cu Nicolae Zăvoranu, care a înfiat-o pe Oana, deoarece Ioan Bănicioiu era în închisoare și era cel mai de cuviință să o dea pe Oana lui Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI