Vedeta din showbizul românesc, îndrăgostită de Mircea Badea. Lui Măruță nu i-a venit să creadă

Vedeta din showbizul românesc, îndrăgostită de Mircea Badea. Lui Măruță nu i-a venit să creadă
Vedeta din showbizul românesc, îndrăgostită de Mircea Badea

Multe secrete din showbiz-ul românesc ies la iveală la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Așa s-a întâmplat și de această dată, când la emisiune s-a aflat că o vedetă din România a fost ani la rând îndrăgostită de celebrul prezentator de televiziune, Mircea Badea.

Vedeta din showbizul românesc, îndrăgostită de Mircea Badea

La rubrica sosurilor iuți din emisiunea ”La Măruță”, rubrică prezentă în fiecare zi de weekend, s-a aflat un secret bine păstrat an la rând de către o vedetă din România. Se pare că acesta l-a iubit, ani la rând, în secret pe celebrul realizator al emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea. Însă despre cine este vorba? Fără a mai menține suspansul, este vorba despre celebra actriță de stand-up, Ana-Maria Calița, cea care a câștigat al patrulea sezon al emisiunii iUmor.

Ana-Maria Calița a fost prezentă deci azi la rubrica sosurilor iuți. Tot la sosurile iuți, azi, a venit și actrița Roxana Condurache. Deoarece nu a dorit să mănânce iute, Ana-Maria Calița a fost nevoită să răspundă la întrebarea: ”De cine ai fost indragostita de-a lungul timpului, din showbizul românesc?”, iar vedeta nu a stat deloc pe gânduri. Ea a dat un răspuns ferm și prompt: ”De Mircea Badea”, a răspuns ea, moment în care lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă, motiv pentru care i-a cerut acestea să-și detalieze răspunsul.

”Da, am fost îndrăgostită de el încă din copilărie, până l-am cunoscut pe Mihai”, a explicat Ana-Maria Calița și, cu siguranță, vestea va ajunge la și la celebrul Mircea Badea, odată cu această mărturisire sinceră, în direct.

Cine este Ana-Maria Calița

Câștigătoarea sezonului 4 iUmor, Ana-Maria Calița, este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”  și este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Deși este mereu sigură pe sine și are o replică la orice, lucru dovedit și azi în emisinea lui Cătălin Măruță, aceasta a mărturisit că are emoții ori de câte ori trebuie să urce pe scenă.

”Când am urcat prima dată la un open mic a fost un fiasco, doar că tot ce am simțit atunci m-a făcut să-mi doresc să mai încerc și… iată-mă aici”, spunea Ana-Maria.

Aceasta își scrie singură materialele și se simte inspirată din experiențele sale din viața de zi cu zi.

”Îmi notez gânduri aproape zilnic și mai târziu le transform în material pentru stand-up. Nu am o rețetă, scriu ce mă frustrează, transform până și experiențele neplăcute în ceva amuzant”, mai spunea Ana-Maria Calița.

Urmăriți Playtech.ro și pe