Vedeta din România pe care nimeni nu o recunoaște din pozele astea. A fost la PRO TV și Antena 1

Vedeta din România pe care nimeni nu o recunoaște din pozele astea. A fost la PRO TV și Antena 1
Vedeta din România pe care puțini au recunoscut-o.

O vedetă din România a fost recunoscută de foarte puțini în pozele de mai jos. Personajul apare des pe micile ecrane, a fost la Pro TV și Antena 1. Acesta este iubit de mulți români datorită simplității sale. Deși acum se bucură de un succes garantat și notorietatea i-a adus multe deja, el rămâne un om transparent și care adoră lucrurile mici și simple. Despre cine este vorba? Cu siguranță puțini își vor da seama că este el.

Vedeta din România care abia este recunoscută: cum arăta în tinerețe

El este unul din cei mai cunoscuți chefi de la noi și a făcut cândva parte din proiectul Masterchef. Bărbatul a reușit să îi cucerească pe mulți cu talentul lui în bucătărie, iar acum apare în fața fanilor în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”.

Maramureșeanul a atins un succes incontestabil în România, dar și peste hotare. Mai exact, este vorba despre Nicolai Tand. Vedeta de la Antena 1 și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a oferit mai multe detalii din viața sa pentru fanii curioși de evoluția de care a avut parte.

Invitat la ”Vreau să știu by Cătălin Oprișan”, Nicolai a depănat amintiri din tinerețe. Bărbatul a susținut că este mândru de locul în care a crescut, de trecut și de copilăria lui.

Acesta a avut încă trei frați, el fiind cel mai mic. Deși avea o familie mare și vremurile nu erau blânde cu mulți, chef-ul este bucuros de micile plăceri ale vieții trăite atunci.

„Sunt un bãrbat împlinit, am un fecior şi o fetiţã, o femeie minunatã, altfel spus, o familie frumoasã!”, a declarat acesta în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

,,Îmi tremură genunchii de emoție”

Bărbatul se mândrea anul trecut cu fiica sa care crește de la zi la zi sub ochii lui. Vedeta a scris un mesaj emoționant în dreptul unei poze cu singura sa fetiță.

El s-a declarat mândru de moștenitoarea lui care se transformă ușor într-o domnișoară. Fanii s-au îngrămădit să îi lase urări care mai de care mai frumoase Ilonei.

„Am făcut fotografia asta în urmă cu un deceniu. Ilona mea împlinește azi 10 ani. Nu știu când au trecut … La mulți ani, copil bun și talentat!”, a scris Monica în descrierea a două imagini.

„Sunt tatăl acestei domnișoare de 10 ani. Îmi tremură genunchii de emoție. Ieri a fost ziua ei, dar vreau să prelungesc aniversarea. La mulți ani, Ilona mea!”, a scris și Nicolai pe Instagram în urmă cu un an.