Câți bani costă o bucată de miel sau de pască preparate de Chef Nicolai Tand. Suma nu e deloc mică EXCLUSIV

Câți bani costă o bucată de miel sau de pască preparate de Chef Nicolai Tand. Suma nu e deloc mică EXCLUSIV
Cati bani costa o bucata de miel sau de pasca preparate de Chef Nicolai Tand. Suma nu e deloc mica

Masa de Paști e cel mai bun prilej de răsfăț din această perioadă a anului! Ca atare, cei mai mulți dintre noi visează la ceva cu totul aparte, gătit fie ca la mama acasă, fie ca de acei chefi faimoși pe care i-am admirat și invidiat în diverse emisiuni de televiziune.

impact.ro îți spune de unde poți cumpăra bunătățile preparate după rețetele celebrilor chefi Cătălin Scărlătescu și Nicolai Tand pentru masa ta de Paști!

Spre exemplu, Nicolai Tand, unul dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului în România, cel care în ultima vreme ne-a surprins cu evoluțiile sale în cadrul emisiunii „Dancing on ice: Vis în doi”, de la Antena 1, are o ofertă specială de produse de Paști pe care le comercializează prin intermediul restaurantelor sale din Capitală.

În plus, același Nicolai Tand are pe mână dimineață după dimineață platoul emisiunii „Neatza, cu Răzvan și Dani!”. Cei interesați îi pot descoperi sau analiza îndelung oferta pe nicolaitogo.ro.

Surpriza de inspirație pariziană din oferta lui Nicolai Tand

Astfel, cheful cu origini maramureșene și cu experiență gastronomică dobândită în diverse școli pariziene, a pus în oferta sa pascală o serie de bucate preparate traditional, dar și câteva surprize.

Astfel, drobul de miel în varianta Nicolai Tand costă 99 lei bucata de 800 de grame. De asemenea, există și varianta fripturii de miel la cuptor, cu legume și roșii.

În acest caz prețul se ridică la 125 de lei pentru o porție care cântărește 1,5 kilograme. Stufatul de miel e vândut cu 99 de lei, cantitatea de un kilogram.

Cine e atras de ciorba acră de miel va trebui să scoatăî din buzunar 99 de lei, pentru o cantitate de 2,4 litri, din care se poate hrăni o familie întreagă, la masa de Paști.

Există însă și o surpriză, așa numitul parmantier de miel, o mâncare bazată pe cartofi fierți special preparați după o veche rețetă franțuzească, împreună cu carnea de miel, al cărui cost este tot de 99 de lei, kilogramul.

În plus, cei interesați mai pot achiziționa special pentru meniul de Paști salată de icre, la 49 de lei pentru 200 de grame, 10 ouă roșii, la trei lei, bucata, ceea ce înseamnă un total de 30 de lei, pui la rotișor, 69 de lei, bucata și cârnați proaspeți, al căror cost este de 59 de lei, pentru o jumătate de kilogram.

Oferta aceluiași Nicolai Tand include și tradiționala pască cu brânză dulce și stafide, al cărui cost este de 65 de lei. Din păcate, cozonacul nu se află pe această listă, atât de selectă.

Pentru cei care caută cozonacul sau sarmalele a la chef Cătălin Scărlătescu

Însă există posibilitatea pentru cei interesați să cumpărați cozonac preparat după rețeta unui alt chef de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu. În acest caz prețul este de 73,90 de lei, bucata de 900 de grame.

Comanda minimă de livrare pentru București este de 120 de lei, la mancareadeacasa.ro, iar costul livrării este de 29 de lei.

Atenție, comenzile se plasează cu minim 24 de ore înainte, dar aglomerația și faptul că mulți amână pentru ultimul moment pot îngreuna mult socoteala de acasă a fiecăruia dintre noi.

De asemenea, amatorii mâncărurilor bune pot comanda, de la aceeași adresă, și 30 de sarmale gătite tot după o rețetă aparte a lui Cătălin Scărlătescu, la prețul de 149 de lei.