Răzvan Simion, moment rușinos la Neatza. Dani Oțil și Ramona Olaru au râs în hohote

Răzvan Simion, moment rușinos la Neatza. Dani Oțil și Ramona Olaru au râs în hohote
Razvan Simion a cazut la Neatza, colegii sai au ras in hohote

Simpaticul matinal Răzvan Simion a avut parte de un moment neplăcut în ediția de marți, 14 septembrie, de la Neatza. Cum a căzut colegul de platoul al lui Dani Oțil. Toți au început să râdă cu lacrimi.

Răzvan Simion a căzut, în direct, la Neatza

Diminețile fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ar fi mult mai triste, cu acest lucru sunt de acord toți românii care-și încep ziua cu voie bună, ascultând glumele celor mai simpatici matinali de la Antena 1.

În ediția de marți, 14 septembrie, Răzvan Simion a avut parte de un mic incident la Neatza. Vedeta s-a împiedicat și a căzut în timpul unui joc care se desfășura în platou, moment în care colegii săi Ramona Olaru, Nicolai Tand și Dani Oțil au început să râdă cu lacrimi.

„Păi, numai eu să cad la jocuri din astea, Răzvane? Ia uite!”, a zis frumoasa Ramona Olaru.

Ca un adevărat gentleman, chipeșul prezentator s-a ridicat fără pic de ajutor și a tratat momentul cu eleganță, amuzându-se și el, la rândul său, de incidentul buclucaș. Mai mult de atât, Răzvan Simion a găsit, în dulcele-i stil caracteristic, explicația pentru care a căzut în platou.

Prezentatorul TV a râs pe seama colegului său cameraman de la Neatza cu Răzvan și Dani, căruia i-ar fi reproșat că l-ar fi „blestemat”. Binențeles, totul a fost doar o glumă.

Răzvan Simion: Când am fost în Seychelles, am căzut rău cu bibicleta tot pe piciorul stâng. E blestemul lui Puberu (n.r. – unul dintre cameramanii emisiunii), că el și-a făcut vacanța la însurăței.

Dani Oțil: Da, hai să continuăm jocul.

Răzvan Simion: Eu încerc să ies cu grație și tu…

Dani Oțil: Mâine să jucăm după regulile lui Răzvan, că poate sunt mai puține șanse să se lovească de unul singur.

Cum a aruncat Dani Oțil cu scaunul după colegul său Răzvan

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni buni de mai bine de 30 de ani, iar amintirile lor din copilărie sunt de-a dreptul savuroase. Deși se înțeleg precum frații, simpaticii matinali au avut momente în care s-au și ciondănit, cel puțin în copilărie.

Recent, Răzvan Simion a povestit la Neatza o întâmplare amuzantă de pe vremea când el și colegul său de platou erau elevi de școală generală și au intrat într-o mică altercație.

„Și acum a mai rămas un ciob într-un colț al tablei, în fosta noastră clasă din școală. (n.r. – Dani) a aruncat un scaun după mine într-a opta și eu m-am ferit. Uite așa s-a spart tabla.”, a relatat Răzvan Simion râzând.