Despărțire în showbiz-ul românesc. Și-au spus adio după 6 ani de relație

Despărțire în showbiz-ul românesc. Și-au spus adio după 6 ani de relație
Despărțire în showbizul românesc după 6 ani de iubire

Doinița Oancea a povestit de puține ori despre viața sa amoroasă de-a lungul ultimilor 10 ani. Începutul anului acesta a venit cu o mai mare deschidere, și aceasta totuși păstrând niște margini, despre cel care îi face viața mai frumoasă, Adrian Călin. Cei doi aveau planuri de viitor, dar pe care prezentul iată că le-a stopat. Ei s-au despărțit recent, după șase ani de relație.

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit în secret după 6 ani de relație

Doinița Oancea a avut nevoie de un an de singurătate pentru a-și vindeca sufletul, în 2014, după decepția amoroasă trăită cu fostul iubit, Ionuț Ghenu. După ce cântăreața Lora, fostă prietenă cu aceasta, i-a suflat partenerul, actrița și-a găsit un bărbat care să o facă să simtă din nou fiorii dragostei, pe numele lui Adrian Călin.

„Cu Adi sunt prietenă de jumătate de an (n.r. – s-au cunoscut în emisiunea “Super Trip” de la PRO TV) şi colaborăm împreună pentru un nou proiect. Suntem la început, el e pictor şi mă ajută să facem nişte tricouri speciale.

Voi organiza la mine la atelier un târg cu mai mulţi designeri. Un procent din încasări va merge la nişte oameni care au nevoie de aceşti bani. Eu şi Adi am lucrat pentru nişte tricouri la care el face grafica. Ne înţelegem bine”, povestea atunci actrița.

Au evoluat diferit, motivează actrița 

Astăzi, cei doi nu mai sunt împreună. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Ea a precizat că, pentru moment, nu își dorește o relație de prietenie cu fostul logodnic, dar nu exclude acest lucru după ce rănile se vor fi vindecat.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a povestit Doinița Oancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI