Vedeta din România care își vinde afacerea cu 50.000 de euro. A luat calea religiei

Vedeta din România care își vinde afacerea cu 50.000 de euro. A luat calea religiei
Vedeta din România care își vinde afacerea cu 50.000 de euro. Fosta celebritate susține că totul se dă la jumătate de preț.

Vedeta din România care își vinde afacerea cu 50.000 de euro. Susține că totul se dă la jumătate de preț față de valoarea reală a business-ului. Cândva, era una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră. Acum, însă, este de nerecunoscut. A urmat calea religiei și pune accent pe starea sufletească mai mult decât pe orice altceva.

Vedeta din România care își vinde afacerea cu 50.000 de euro

O mai ții minte pe Simona Sensual? Dacă în urmă cu câțiva ani se afișa în ipostaze provocatoare, plăcându-i să primească atenție în mod deosebit din partea bărbaților, acum își trăiește viața într-un stil total diferit. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, bruneta spune că este mai liniștită ca niciodată.

Fosta vedetă de televiziune a ales să își trăiască viața departe de camerele de filmat. Acum, Simona Sensual are grijă să investească timpul și talentul său în lucrurile care contează cu adevărat. S-a aflat recent că bruneta a ales calea religiei. În timpul liber pictează inclusiv icoane.

Nu face prea mulți bani din hobby-urile descoperite, însă pentru ea acestea sunt reale metode de relaxare, de terapie. Fosta vedetă a mărturisit, recent, că internauții au avut reacții pozitive la lucrările sale de pictură. Simona Sensual nu a exclus ideea ca, pe viitor, să facă bani din pasiunile ei.

Motivul pentru care a decis să renunțe la business-ul său

În prezent, bruneta își asigură veniturile din alte surse. Simona Sensual deține mai multe afaceri în domeniul panificației și dulciurilor, mai exact trei. Punctul de lucru de la Pitești urmează, însă, să fie vândut. Vedeta a făcut totul public, susținând că își vinde afacerea pentru 50.000 de euro.

„Am prea multe. Nu reușesc cu drumurile. Așa că am decis să vând tot ce e acolo, la Pitești. Firma cu utilajele, totul e la jumătate de preț. Pe cuvânt! Îmi vând ciocolateria, așa îmi place să-i spun, că fac acolo și ciocolată, nu numai panificație”, a dezvăluit Simona Sensual pentru publicația Cancan.

Fosta vedetă de televiziune deține și alte puncte de lucru în Brașov și în Ploiești. La acestea nu va renunța. De altfel, Simona Sensual a precizat pentru sursa citată că la Brașov face drumuri deseori și nu ar fi o mare provocare să se ocupe și de business-ul din regiune.

Simona Sensual nu pare să regrete alegerile pe care le-a făcut după ce s-a retras din televiziune. Centrul de panificație din Ploiești îi aduce sume frumoase de bani, chiar dacă nu s-a îmbogățit. Vedeta a recunoscut, însă, că îi este dificil să își crească afacerile într-o perioadă plină de provocări pe plan economic.