Ce poate face Simona Sensual cu mâinile ei. Fanilor nu le vine să creadă

Ce poate face Simona Sensual cu mâinile ei. Fanilor nu le vine să creadă
Simona Senzual are un talent ascuns! Abia acum a spus totul

Simona Sensual a fost una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, dar, în ultimii ani, aceasta a preferat să stea departe de ochii curioșilor. Iată că a venit momentul să își dezvăluie talentul secret, iar mulți au fost uluiți!

Ce talent ascuns are Simona Sensual. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Simona Suhoi, cunoscută drept Simona Sensual, este interesată de un anumit domeniu, chiar dacă a preferat să își țină talentul ascuns timp de mulți ani. Fanii nu știu că aceasta este îndrăgostită de pictură încă de când se afla la o vârstă fragedă, ținând cont că fosta vedetă TV nu s-a lăudat cu pasiunea ei.

„E o pasiunea mai veche, eu am mai pictat de-a lungul anilor, dar până acum nu prea am avut timp. Mi-a venit ideea să renovez sediul firmei și vreau să pictez eu pereții. Așa că acum fac tot felul de machete și de probe.

Am o cafenea pe care vreau să o pictez într-un stil avangardist. Eu pictez în cuțit. E și mai rapid decât cu pensula.

În 20 de minute am terminat tabloul, după care mai stau puțin la retuș. Sunt mândră de ce mi-a ieșit până acum!”, a zis Simona Sensual pentru Cancan.

Simona Sensual, dezvăluiri despre pasiunea ei ascunsă

De asemenea, Simona Sensual a dezvăluit că a cochetat, pe când era foarte mică, cu anumite cursuri de pictură ținute la Palatul Copiilor. Aceasta nu a uitat de mica ei plăcere pe măsură ce anii au trecut, așa că a continuat să picteze ori de câte ori avea timp liber.

„Când eram mică, la vremea aia era Palatul Copiilor. Și am fost câțiva ani la cursuri. Am învățat să fac măsurători, să încadrez, să schițez la centimetru. Măsurătoarea e cea mai importantă.”, a mai zis ea.

De la cine a moștenit Simona Sensual talentul la pictură, de fapt

Simona Sensual a fost îndrumată chiar de bunica ei, cele două împărtășind același talent și aceeași dragoste pentru pictură. Din mâinile fostei vedete de televiziune ies adevărate opere de artă, deși nu s-a gândit niciodată să facă bani din aceasă pasiune.

„Sinceră să fiu, nu am făcut niciodată asta. Eu o fac de plăcere. Totul în viața mea este făcut de plăcere. Poate că o să le expun pe un perete în cafenea.

Cine e interesat, se uită și să întreabă și mai vedem atunci. Bunica mea a avut expoziții multe, chiar și la Palatul Parlamentului. E clar că ea m-a influențat, nu aveam de la cine să iau asta decât de la ea. Ea m-a dus la cursuri și m-a îndrumat.

Dacă stau să mă gândesc acum, în timp ce vorbim, mereu m-a atras partea asta de design. Și când aveam un business cu haine cam tot asta făceam. Trebuia să măsor, să desenez.

Mi-a rămas în sânge! Eu și când mă uit la un perete îmi imaginez ce vopsea și modele ar merge.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI