Vedeta din România care făcea duș cu lumina stinsă. De ce refuza să își vadă trupul, de fapt

Este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România, însă nu a fost conștientă de asta multă vreme. Deși acum a ajuns să se iubească și să se accepte, lucrurile nu au fost simple de la început.

Vedeta de la noi care nu suporta să se vadă în oglindă

Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o avea cu însăși. Deși a ajuns la 52 de ani să arate mai bine decât multe puștoaice, în urmă cu câțiva ani, celebra româncă își detesta corpul.

Ramona Bădescu a vorbit despre tinerețea sa și momentele dificile pe care le-a întâmpinat, din cauza kilogramelor în plus. Ea a povestit că ajunsese să facă duș cu lumina stinsă, pentru a nu fi nevoită să se privească.

A reușit să se ambiționeze și să slăbească, acceptându-se pe sine și făcând pace cu ea însăși.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit Click.

Pentru a nu mai fi pusă niciodată în situația prin care a trecut în tinerețe, Ramona Bădescu a avut grijă de silueta ei, care a rămas la fel chiar și după naștere. Vedeta s-a îngrășat în jur de 9 kilograme când a fost gravidă, dar le-a dat jos într-un timp scurt.

Celebra prezentatoare cântărește aproximativ 64 de kilograme și este mai fericită ca niciodată alături de partenerul și copilul ei, despre care a vorbit recent.

„Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a spus Ramona Bădescu.

Cu ce se ocupă acum Ramona Bădescu

Vedeta a decis să stea departe de peisajul monden din România. Ea s-a mutat în Italia, acolo unde și-a întemeiat o familie. Vestea că a rămas gravidă i-a surprins pe fanii ei și mulți s-au întrebat cine este tatăl. Cu toate că prezentatoare a publicat imagini cu partenerul ei, ea a decis să rămână rezervată cu privire la detaliile despre el.

„Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales”, a declarat Ramona Bădescu.