Cum arată iubitul Ramonei Bădescu. Se iubește cu un bancher: “Fiul meu e leit tatăl lui”

Cum arată iubitul Ramonei Bădescu. Se iubește cu un bancher: “Fiul meu e leit tatăl lui”
Ramona Bădescu iubit

Ramona Badescu trăiește în Italia de mulți ani, unde se simte împlinită ca mamă și iubită. La 52 de ani, frumoasa olteancă a decis să dezvăluie cine este bărbatul din viața ei care i-a dăruit un copil și care a făcut-o fericită.

Cine este, de fapt, iubitul Ramonei Bădescu

În timpul unei emisiuni moderate de Cristi Brancu intitulată „Exclusiv VIP” de la Prima TV, vedeta a dezvăluit că omul care ia pus un zâmbet pe față este un bancher și om de afaceri Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani. Fructul dragostei lor este Ignazio, care va împlini în curând un an și jumătate.

Ramona Bădescu a spus că logodnicul ei este italian și că se numește Fabio Cali. Deoarece acestuia îi plac foarte mult diamantele, a cerut-o pe aceasta în căsătorie oferindu-i un inel impresionant și valoros. Frumoasa româncă a recunoscut că poartă inelul foarte rar și că acesta se află mai mult la bancă.

“Fabio Cali, logodnicul meu, iubeşte diamantele, îi plac bijuteriile. Ne leagă multe lucruri în comun. El este unic, m-a cucerit, focul nostru este veşnic aprins. Avem o legătură specială. Ne-am găsit la o vârstă matura, suntem persoane legate pentru totdeauna. Ignazio este diamantul cel mai frumos al vieţii noastre. Inelul sta mai mult la bancă, nu prea îl folosesc”, a spus Ramona Bădescu, potrivit impact.ro.

Ramona Bădescu iubit – vis împlinit

Ramona Bădescu a mai completat spunând că i s-a împlinit cel mai frumos vis, în momentul în care a venit pe lume copilul său. Mama ei este cea care are grijă de nepoțel, locuind cu aceștia în Italia. Chiar dacă își dorea foarte mult să aibă un copil, frumoasa vedetă a spus că nu se aștepta să rămână însărcinată la momentul respectiv.

”Sunt fericită, sunt mamă împlinită. Am răpit-o pe mama, mi-am dorit toată viaţa să am un copil, ca ea să aibă un nepoţel. E cel mai frumos vis care putea să mi se întâmple. Dumnezeu mi l-a dat pe Ignazio, a venit într-un moment în care nu mai visam, nu mă aşteptam. Nu mi-a venit să cred când am aflat”, a mai spus frumoasa vedetă.

Ramona Bădescu iubit – singurul regret

Ramona Bădescu a născut prin cezariană, chiar dacă aceasta a recunoscut că și-ar fi dorit să nască normal. A fost nevoită să nască astfel deoarece băiețelul se afla cu capul în sus la momentul nașterii. Ea a mai adăugat faptul că abia după ce a născut și-a dat seama ce sacrificii a făcut mama ei pentru ea.

”Sfătuiesc tinerele să facă în aşa fel încât să nu rămână pe ultima sută de metri. Să rămână însărcinate când simt asta. Am născut prin cezariană pentru că băieţelul era cu capul în sus. Mi-ar fi plăcut să fie totul tradițional, dar nu s-a putut. A fost cel mai răscolitor moment. De atunci ştiu ce înseamnă să fii mamă, realizez ce sacrificii a făcut mama pentru mine”, a mai spus Ramona Bădescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI