12 mart. 2021 | 08:58

Cum arată iubitul Ramonei Bădescu. Se iubește cu un bancher: “Fiul meu e leit tatăl lui”

Monden
Cum arată iubitul Ramonei Bădescu. Se iubește cu un bancher: “Fiul meu e leit tatăl lui”
Ramona Bădescu iubit

Ramona Badescu trăiește în Italia de mulți ani, unde se simte împlinită ca mamă și iubită. La 52 de ani, frumoasa olteancă a decis să dezvăluie cine este bărbatul din viața ei care i-a dăruit un copil și care a făcut-o fericită.

Cine este, de fapt, iubitul Ramonei Bădescu

În timpul unei emisiuni moderate de Cristi Brancu intitulată „Exclusiv VIP” de la Prima TV, vedeta a dezvăluit că omul care ia pus un zâmbet pe față este un bancher și om de afaceri Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani. Fructul dragostei lor este Ignazio, care va împlini în curând un an și jumătate.

Ramona Bădescu a spus că logodnicul ei este italian și că se numește Fabio Cali. Deoarece acestuia îi plac foarte mult diamantele, a cerut-o pe aceasta în căsătorie oferindu-i un inel impresionant și valoros. Frumoasa româncă a recunoscut că poartă inelul foarte rar și că acesta se află mai mult la bancă.

“Fabio Cali, logodnicul meu, iubeşte diamantele, îi plac bijuteriile. Ne leagă multe lucruri în comun. El este unic, m-a cucerit, focul nostru este veşnic aprins. Avem o legătură specială. Ne-am găsit la o vârstă matura, suntem persoane legate pentru totdeauna. Ignazio este diamantul cel mai frumos al vieţii noastre. Inelul sta mai mult la bancă, nu prea îl folosesc”, a spus Ramona Bădescu, potrivit impact.ro.

Ramona Bădescu iubit – vis împlinit

Ramona Bădescu a mai completat spunând că i s-a împlinit cel mai frumos vis, în momentul în care a venit pe lume copilul său. Mama ei este cea care are grijă de nepoțel, locuind cu aceștia în Italia. Chiar dacă își dorea foarte mult să aibă un copil, frumoasa vedetă a spus că nu se aștepta să rămână însărcinată la momentul respectiv.

”Sunt fericită, sunt mamă împlinită. Am răpit-o pe mama, mi-am dorit toată viaţa să am un copil, ca ea să aibă un nepoţel. E cel mai frumos vis care putea să mi se întâmple. Dumnezeu mi l-a dat pe Ignazio, a venit într-un moment în care nu mai visam, nu mă aşteptam. Nu mi-a venit să cred când am aflat”, a mai spus frumoasa vedetă.

Ramona Bădescu iubit – singurul regret

Ramona Bădescu a născut prin cezariană, chiar dacă aceasta a recunoscut că și-ar fi dorit să nască normal. A fost nevoită să nască astfel deoarece băiețelul se afla cu capul în sus la momentul nașterii. Ea a mai adăugat faptul că abia după ce a născut și-a dat seama ce sacrificii a făcut mama ei pentru ea.

”Sfătuiesc tinerele să facă în aşa fel încât să nu rămână pe ultima sută de metri. Să rămână însărcinate când simt asta. Am născut prin cezariană pentru că băieţelul era cu capul în sus. Mi-ar fi plăcut să fie totul tradițional, dar nu s-a putut. A fost cel mai răscolitor moment. De atunci ştiu ce înseamnă să fii mamă, realizez ce sacrificii a făcut mama pentru mine”, a mai spus Ramona Bădescu.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro