Ramona Bădescu este în doliu. Ce tragedie: tatăl ei a murit din cauza virusului ucigaș

Ramona Bădescu este în doliu. Ce tragedie: tatăl ei a murit din cauza virusului ucigaș
Tatal Ramonei Badescu, Cristel, a murit de coronavirus

Ramona Bădescu este în doliu după ce tatăl ei a murit din cauza virusului ucigaș. Ramona Bădescu trăiește un adevărat coșmar după ce tatăl ei a murit, la vârsta de 89 de ani. Bărbatul suferea de mai multe boli și fusese internat în spital, acum o săptămână, unde a fost diagnosticat și cu coronavirus. Vestea a dărâmat-o pe vedetă.

Tată Ramonei Bădescu a murit de coronavirus. Vedeta este devastată de durere

Ramona Bădescu este în doliu după ce tatăl ei a fost răpus de virusul din China. Bărbatul în vârstă de 89 de ani fusese internat în urmă cu o săptămână. De asemenea, tată vedetei era cunoscut ca având mai multe boli.

Cristel Bădescu, tatăl vedetei, a fost internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova. Astfel, la scurt timp de la internare medicii au descoperit că era infectat cu virusul din Wuhan.

Ramona Badescu a ramas fara tata. Coronavirusul l-a rapus
Ramona Badescu a ramas fara tata. Coronavirusul l-a rapus

Ramona Bădescu se afla în Italia când tatăl ei a fost internat

Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei, a conțtientizat ce se poate întâmpla cu tatăl ei. ”Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile.

Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism”, spunea Ramona Bădescu, în urmă cu o săptămână.

Cristel Bădescu era tot mai slăbit, astfel că a fost internat

Vedeta mai povestea la momentul respectiv că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. Asfel, la spital s-a aflat și motivul și anume că bărbatul era infectat cu Covid-19. ”Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil.

Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI