Vedeta din România care face zeci de mii de euro pe lună dintr-o afacere neaşteptată. Nici din muzică nu scoate sumele astea

Vedeta din România care face zeci de mii de euro pe lună dintr-o afacere neaşteptată. Nici din muzică nu scoate sumele astea
O vedeta din Romania a dat lovitura in afaceri

O bombă sexy din showbiz a dat lovitura în afaceri! Încasează zeci de mii de euro pe lună cu ideea sa incredibilă. Îi merge foarte bine pe plan profesional, neducând lipsă nici de cântări. Acestea fiind spuse, vedeta se poate considera o norocoasă. Despre ce bombă apetisantă este vorba? A cochetat și cu televiziunea în trecut.

O mare artistă face mulți bani dintr-o afacere neaşteptată

O moldoveancă extrem de frumoasă face bani frumoși cu afacerea sa inedită. Nici din cântări nu obține sumele astea! Unde mai pui că veniturile sale sunt rotunjite și datorită contractelor de imagine. Per total, Lora este o norocoasă. Are tot ce și-ar putea dori o femeie – bani, carieră, un bărbat care o iubește nespus și mulți prieteni.

Laura Petrescu, aka Lora, este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Profesionistă din fire, cântăreața vrea ca fiecare lucru pe care îl face să fie la superlativ. De câțiva ani încoace, iubita lui Ionuț Ghenu are o afacere foarte profitabilă. Blondina a mizat pe cosmetice și nu regretă decizia luată.

Lora a dat lovitura cu produsele ei

Pe plan muzical, Lora nu mai are nevoie de nicio prezentare. Are sute de concerte și evenimente în toată țară, agenda ei fiind mai mereu plină. Dar solista a vrut să-și încerce norocul și în afaceri, axându-se pe cosmetice. Astfel, și-a transformat pasiunea într-un business de succes. Cremele sale garantează efecte minune.

Mulți fani au crezut că artista lor preferată face bani doar din muzică. Adevărul este că afacerea Lorei cu cosmetice și parfumuri i-a rotunjit veniturile. Iată cât a încasat într-o singură lună, în anul 2021. Ei bine, ar fi vorba de 28.000 de euro, potrivit datelor pe care muziciana le-a raportat la ANAF în anul 2021.

Ce sume încasează din cosmetice

Iubita lui Ghenu a înființat firma în 2017, dar profitul a venit abia doi ani mai târziu, raportând un câștig de doar 18.820 de lei. Apoi, în plină pandemie de coronavirus, venitul net a urcat până la 392.000 de lei. Însă, anul 2021 a fost cu adevărat bun pentru cântăreața din Vaslui. A obținut 1.660.000 de lei, adică 337.000 de euro, în contextul în care cosmeticele vândute de Lora nu depășesc suma de 160 de lei.

Cu toate că nu și-a făcut speranțe la început, afacerea Lorei merge ca pe roate în 2022. Produsele ei de îngrijire se vând ca pâinea caldă, iar asta se traduce printr-un singur lucru: mulți bani în conturi. Până la sfârșitul acestui an, blondina vrea o cifră de afaceri de un milion de euro.

Lora o duce foarte bine și pe plan sentimental. Artista se iubește cu Ionuț Ghenu, de mai bine de opt ani. Cei doi amorezi nu se grăbesc să se căsătorească, mai ales că lucrurile merg bine între ei și fără acte.