Lora a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau de 7 ani! Felicitări! VIDEO

Lora a făcut marele anunț pe care fanii îl așteptau de 7 ani! Felicitări! VIDEO
Lora, veste uriașă pentru fani: vedeta face pasul cel mare

Lora și-a uimit fanii cu noul anunț. Cunoscuta vedetă a oferit vestea cea mare. Toți cei care o iubesc pe artistă așteptau evenimentul de 7 ani. Ionuț Ghenu și partenera sa celebră și-au dorit să facă acest pas în urmă cu câțiva ani, dar ceva a fost mereu în calea lor. Cei doi amorezi au oferit recent mai multe detalii despre ceea ce urmează în viața lor. „Nu am cum să vă spun asta, decât direct. Pregătiți-vă pentru un bibelou”, a subliniat Horia Brenciu.

Veste uriașă pentru fani: Lora a făcut marele anunț

Lora i-a uimit pe fanii care așteptau deja de ani buni această veste. Blondina se căsătorește cu Ionuț Ghenu după șapte ani de relație. Cei doi aveau în gând să își unească destinele, dar pandemia de COVID-19 i-a împiedicat.

Marele anunț a fost făcut de Horia Brenciu, prieten cu fostul jurat de la Next Star. Artista va veni în cadrul podcast-ului său să dea mai multe detalii despre dată și locație

Fostul jurat de la Vocea României a scris pe Facebook faptul că artista și iubitul ei au decis să devină într-un final soț și soție. Cei doi vor fi invitați în episodul de luni, unde vor vorbi despre fericitul eveniment.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris el, pe rețelele de socializare.

,,Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun”

Ea a subliniat că anul acesta se împlinesc 7 ani de când s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Artista a mărturisit că în tot timpul acesta s-au iubit, și-au acceptat și bune și rele și au avut un scop comun.

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Lora a vorbit după începerea crizei sanitare că pași în această direcție au existat și că ambii și-au dorit acest lucru, doar că nu a fost timpul potrivit. Cel mai probabil vedetele se gândeau la o petrecere unde toți cei dragi pot fi invitați, astfel au așteptat ca lucrurile să se liniștească.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a mai spus Lora la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)