Vedeta din România care arată senzațional la 43 de ani. Care este secretul ei (exclusiv)

Vedeta din România care arată senzațional la 43 de ani. Care este secretul ei (exclusiv)
Vedeta din România care arată senzațional la 43 de ani. Secretul ei

Diana Munteanu arată spectaculos. Deși în vârstă de 43 de ani, fosta soție a dinamovistului Claudiu Niculescu poate concura cu tinere de 20. Imagini noi cu ea.

Vedeta din România care arată senzațional la 43 de ani

Diana Munteanu este o apariție. Se îngrijește de aspectul ei fizic, lucru care se poate observa cu ochiul liber atât în filmulețele pe care le postează pe rețelele de socializare, cât și în cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Impact.

Ea a fost fotografiată recent după ce a ieșit din studioruile Antenei 1, acolo unde prezintă emisiunea ”Neatza de weekend”, alături de Ramona Olaru și Florin Ristei. Vedeta a plecat de la muncă într-o ținută sport, iar colanții pe care îi purta i-au pus în evidență silueta sculptată. Șoferii care treceau prin zonă nu au rămas indiferenți. Au privit-o îndelung, iar unii și-au manifestat chiar și interesul față de ea. Oamenii au claxonat-o, în semn de apreciere.

Secretul frumuseții și vitalității sale constă într-un stil de viață echilibrat. Puțin zahăr, spre deloc, și multe legume și fructe. Singura sa poftă la care nu poate renunța nici în ruptul capului este înghețata, dar și aici alege una fără zahăr, concepută din ingrediente naturale.

Are un stil de viață sănătos. Face și sport zilnic 

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

De asemenea, peste toate regulile alimentare de la care nu se abate, prezentatoarea TV face și multă mișcare. Ba chiar s-a aliat unor alte vedete, în mediul online, care sprijină sportul regulat. Aceștia publică imagini și videoclipuri cu ei antrenându-se, sub îndemnul ”ZILNIC”. În grupare sunt Mihai Morar, Bursucu, Adina Halas și mulți alții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI