Vedeta din România care ar lăsa imediat Antena 1 pentru Pro TV. Reacția surpriză EXCLUSIV

Vedeta din România care ar lăsa imediat Antena 1 pentru Pro TV. Reacția surpriză EXCLUSIV
Vedeta de la Antena 1 care ar pleca la PRO TV

După ce a concurat la Asia Express, unde a făcut echipă cu mama ei, actrița Adriana Trandafir, Maria Speranța este dispusă să participe la un nou show-tv, de genul celui de la Antena 1, chiar dacă oferta ar veni de la postul concurent, Pro TV. Fiica artistei mărturisea după ce a fost eliminată că a trăit o experiență extraordinară.

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, ar accepta fără ezitare să participe la un nou show-tv, inclusiv la postul concurent, Pro Tv

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a prins gustul participării la show-urile tv și e dispusă să accepte o nou provocare de acest gen. Aceasta a mărturisit pentru impact.ro că nu ar spune „nu”, dacă ar primi vreo ofertă, inclusiv de la postul rival, Pro TV.

„Da, aș accepta, de ce nu”, ne-a spus aceasta. În prezent, potrivit propriilor mărturisiri, Maria s-a întors în țară și s-a angajat în domeniul în care și-a făcut studiile, la Haga.

Oferta se lasă așteptaă

Participarea sa la Asia Express i-a adus un plus de notorietate, și în ciuda momentelor gele pe care ar trebui să le depășească, la fel ca și ceilalți concurenți, ea s-ar aventura din nou, fără ezitare, înr-un astfel de concurs.

Ar pleca chiar și fără mama sa, cu care a făcut echipă la Asia Express. Deși Pro TV este în căutarea unor vedete pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Maria încă nu a fost contactată de producători.

Povestea extraordinară pe care a trăit-o

După ce a fost eliminată de la Asia Express, Maria Speranța mărturisea că nu este supărată, pentru că a trăit o poveste extraordinară.

„Este ireal. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. Aici am concurat cu noi înșine. În nouă etape ne-am depășit pe noi”, spunea aceasta.

La rându-i, mama sa, actrița Adriana Trandafir, nu a ascuns faptul că fiica ei a surprins-o de-a lungul show-ului, și nu de puține ori:

„Drumul nostu a semănat cu un curcubeu. Am pornit ca actrița Adriana Trandafir și fiica ei. Eu cred că ea a avut un parcurs foarte bun. M-a surprins de foare multe ori, prin determinare maximă și putere. A fost o mare schimbare emisiunea asta în viața mea. N-aș fi crezut niciodată că aș fi putut face asemenea lucruri”.

Cel mai greu lucru pentru Maria, să iasă din umbra mamei sale

Înainte de a participa la Asia Express, Adriana Trandafir mărturisea că a suferit atunci când fiica sa, nevoită să completeze un chestionar pentru a se înscrie la facultate, a scris că cel mai greu lucru pentru ea a fost să iasă din umbra mamei sale.

„M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu. Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine.”, spunea aceasta.

Maria Speranța mai are un frate mai mare, din prima căsnicie a actriței. Cei doi se înțeleg foarte bine.