Concurenți Asia Express 2022. Ce vedete grele au primit ofertă de la Antena 1

Concurenți Asia Express 2022. Ce vedete grele au primit ofertă de la Antena 1
Asia Express: ce vedete au primit oferta?

Fanii emisiunii ,,Asia Express” așteaptă cu nerăbdare noutăți despre show-ul lor preferat de aventură. Mulți dintre cei care urmăresc nerăbdători provocările din proiectul acesta vor să știe care sunt vedetele din noul sezon. Iată că s-au aflat câteva dintre posibilele nume cunoscute care vor participa ca o echipă în speranța să ajungă la marele premiu. Ce vedete au primit oferte până acum de la Antena 1?

Asia Express 2022: ce vedere au primit oferta de la Antena 1?

,,Asia Express” este unul din cele mai iubite show-uri de la Antena 1. Românii adoră provocările intense și greutățile prin care sunt nevoiți să treacă cei care acceptă să trăiască experiența vieții lor.

Sezonul 5 al emisiunii are deja pregătite surprize neașteptate pentru telespectatori, dar mai ales pentru participanți. Concurenții vor pleca de această dată în America de Sud. Lupta dintre aceștia va fi pe un traseu inedit: Mexic și Columbia.

Pe lista trustului există deja nume cunoscute. Primul concurent posibil în noul sezon ar fi comediantul Cătălin Bordea. Se zvonește că actorul ar fi acceptat propunerea cu condiția să facă echipă cu Cosmin Nedelcu. De asemenea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar fi fost ofertate de Antena 1, conform click.ro.

Există totuși câteva impedimente pentru cele două cântărețe: fetițele lor. Ambele sunt mame singure și fanii știu că sunt nedezlipite de micuțele pe care le au aproape exclusiv în grijă.

Posibili concurenți

Amintim că Andreea Bălan are două fetițe din mariajul eșuat cu George Burcea, iar Andreea Antonescu are o moștenitoare cu Traian Spark. De asemenea, pe listă îi mai avem și pe Sore și Jean Gavril.

Fanii emisiunii ,,”Dancing on Ice: Vis în doi” au fost extrem de bucuroși să îi cunoască într-un cadru inedit, pe gheață. Ambii ar fi prin gustul competițiilor televizate, iar cei care îi iubesc ar vrea foarte mult să îi vadă descurcându-se și în proiectul de aventură.

Amintim că sezonul trecut a fost câștigat de soții Elwira și Mihai Petre. Cei doi au fost de departe cei mai buni pe tot parcursul show-ului, câștigând majoritatea probelor și reușind să le facă viața un coșmar adversarilor.

,,Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre. „Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre după ce a aflat că ei vor pleca acasă cu marele premiu.