Ce vrea să facă Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir. Dezvăluirile fostei concurente Asia Express EXCLUSIV

Ce vrea să facă Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir. Dezvăluirile fostei concurente Asia Express EXCLUSIV
Ce vrea să facă Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir

La 22 de ani, fiica îndrăgitei actrițe Adriana Trandafir, susține că nu și-a decis 100% viitorul. În anul în care își va lua licența în business, la Universitatea din Haga, Olanda, Maria Speranța  a vorbit cu impact.ro despre planurile sale de viitor. „Nu am nimic planificat și nu vreau să închid nicio variantă înainte de a mă hotărâ cu adevărat pe tema viitorului meu”, a precizat tânăra pentru impact.ro.

Ce vrea să facă Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir

Maria Speranța admite însă din capul locului că nu se simte foarte confortabilă în relație cu lumea care a făcut-o cunoscută pe mama sa, cea a scenei și a televiziunii.

„Câteodată îmi spun da, altădată bat în retragere. Înclin să cred că nu voi merge pe drumul bătătorit deja de mama mea. Cu toate că am decis că e totuși vremea în care nu voi spune nu niciunei provocări”, indică frumoasa fiică a Adrianei Trandafir.

Pe de altă parte, Maria știe sigur că din toamna va urma cursurile unei alte facultăți, la specializarea master. Cel mai probabil va alege Bucureștiul, poate și fiindcă dorul de familie e mult mai mare decât și-a închipuit în anii licenței. Și foarte probabil va continua să-și consolideze o carieră în lumea afacerilor, una din ce în ce mai căutată în aceste vremuri.

Deși e conștientă că a ajuns la rându-i o mica vedetă, mai ales după ce și-a însoțit cu mult succes mama, în toamna trecută, în emisiunea „Asia Express”, Maria Speranța fuge de un asemenea scenariu.

„Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea!”, încearcă ea un răspuns-paravan, deși e foarte probabil ca inclusiv cei din anturajul ei să-i fi remarcat calitățile native în domeniul artistic.

Maria Speranța susține într-un fel că un singur artist în casă e suficient:

„Mă uit cu mândrie la emisiunile mamei. Și cu bucurie. Când o văd cum vorbește cu ceilalți, cum încearcă să le transmită o serie de lucruri extraordinare, vă spun sincer că îmi devine și mai dragă decât este. Și într-un fel parcă reascult ce-mi spune și mie de foarte mult ori. Încearcă să te ridici atunci când ți se pare că îți este cel mai greu și să faci un pas mai departe!”.

Maria adaugă că știe sigur că mama sa are multă încredere în ea și că-i va respecta propria alegere, oricare va fi aceea. Iar cel mai bun sfat primit vreodată de la mama sa aproape că i-a devenit o a doua natură, atât de des și l-a repetat: „Încearcă să fii un pumn de fier într-o mănușă de catifea!”.

Maria Speranța este cel de-al doilea copil al îndrăgitei actrițe Adriana Trandafir. Destinul a făcut ca ea să joace un rol aparte în viața mamei, cea care mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară. Este vorba despre un băiat, trecut de 30 de ani, devenit avocat, a cărui custodie avea să o piardă. Acest lucru a făcut ca dragostea sa de mama să se reverse necontenit asupra Mariei, un copil foarte dorit și născut la 45 de ani, în urma unei a doua căsătorii.