Vedeta din România care a rămas cu cicatrici majore după Survivor România: „Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci”

Vedeta din România care a rămas cu cicatrici majore după Survivor România: „Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci”
O vedetă de la noi a rămas cu cicatrici după emisiunea Survivor România.

O vedetă din România a rămas cu cicatrici după emisiunea ,,Survivor România”. Aceasta refuză să le acopere și chiar se mândrește cu ele, mai cu seamă că semnifică o amintire importantă din viața ei. „Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci”, a subliniat aceasta. Fanii o apreciază și acum pentru prestația avută pe teren și pentru felul în care a relaționat cu colegii și adversarii în timpul competiției. Despre cine este vorba?

Vedeta de la noi care a rămas cu cicatrici după Survivor România: nu vrea să scape de ele

Survivor România este una din cele mai grele provocări televizate de la noi. Multe vedete de la noi au experimentat competiția și au mărturisit că este una foarte grea.

Unii au declarat de-a lungul timpului că totul pare diferit de pe canapea, dar peisajul se schimbă când începe senzația de foame și dorul de casă.

Majda Aboulumosha este una din persoanele publice de la noi care a acceptat să facă parte din proiectul sportiv. Vedeta a povestit ce făcea în momentele în care era topită de dorul celor dragi și care sunt semnele cu care a rămas după show.

Fanii au aflat că în curând o vor vedea într-o nouă emisiune, dar cea din urmă a decis să fie discretă și nu a împărtășit prea multe despre acest lucru.

Aceasta le-a spus fanilor și că nu are cum că nu-și amintească zi de zi de cele petrecute în Republica Dominicană pentru că un detaliu îi amintește. Mai exact, este vorba despre o cicatrice.

,,Semnul în sine este un tatuaj. Nu vreau să îl ascund”

Majda a afirmat că s-a gândit la un moment dat să o acopere cu un tatuaj, dar a realizat mai apoi că semnul este în sine un tatuaj pe care nu ar vrea să îl ascundă.

,,Am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior. Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat. Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe.

Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică. M-am gândit la un moment dat, dar semnul în sine este un tatuaj. Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire.””, a povestit ea, pentru ego.ro.