Ce plan are Majda după Survivor România. Fosta concurentă a spus răspicat

Ce plan are Majda după Survivor România. Fosta concurentă a spus răspicat
Ce plan are Majda dupa Survivor Romania

Majda Aboulumosha nu mai are nevoie de nicio descriere. Este una dintre cele mai frumoase și populare vedete din România, iar după ce a participat la Survivor România, diva a căpătat și mai multă notorietate în showbizul autohton. Ce planuri are senzuala brunetă pentru viitor. Fanii au ascultat cu entuziasm.

Ce plan are Majda după Survivor România

Fosta Faimoasă Majda trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de fiica ei. Pentru ea, familia a fost mereu pe primul plan și și-a dorit copii dintotdeauna. Având în vedere faptul că Majda și fetița ei au o relație incredibilă, nu este exclus ca frumoasa brunetă să îi facă o surpriză micuței sale, dăruindu-i un frățior sau o surioară.

Majda de la Survivor România a declarat că și-ar mai dori un al doilea copil, iar deși nu este însărcinată momentan și nici vede o sarcină în viitorul ei apropiat, fosta Faimoasă a subliniat faptul că atunci când copilul va veni va fi primit cu brațele deschise.

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând (n.r – fiica ei că își dorește un frate sau o soră). Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu, sincer, îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am.

Mi se pare un lucru mare să spui „sunt împlinit”, sunt extrem de fericită, nu știu, lucrurile astea mi se par mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om, și cel mai fericit care zice lucrurile acestea au pe undeva o lipsă și atunci eu sunt liniștită. Pentru mine, liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important.”, a declarat Majda pentru libertatea.ro.

Cu ce traume a rămas Majda după Survivor România

Majda Aboulumosha a rămas cu sechele după ce a participat la Survivor România. Frumoasa brunetă a povestit că presiunea competiției din Republica Dominicană și condițiile grele de supraviețuire și-au pus amprenta asupra psihicului și fizicului său.

Însă, nici foamea, nici oboseala, nu au afectat-o atât de tare pe brunetă precum dorul de casă și de fiica ei, de care este nedespărțită:

„Am simţit de multe ori că nu mai pot, îmi era foarte greu fără fetiţa mea, dar mereu mă duceam lângă un copac şi încercam să-mi găsesc puterea să continuu şi să lupt pentru echipa Faimoşilor.

Mi-am dorit să nu-mi dezamăgesc colegii, am dat tot ce am putut pe fiecare traseu. Dacă am avut ceva de spus, am spus, mi-am menţinut punctul de vedere, dar nu mi-am dorit niciodată să rănesc pe cineva”, a declarat Majda, după ce a fost eliminată de la Survivor România.