Ce a pățit Majda după participarea la Survivor România. Medicii i-au dat interzis

Ce a pățit Majda după participarea la Survivor România. Medicii i-au dat interzis
Ce i-au interzis medicii Majdei la venirea din Survivor România?

Majda a părăsit competiția Survivor România recent. Cunoscuta vedetă de televizune le-a mărturisit fanilor ce i-au interzis medicii după participarea la show-ul din Republica Dominicană. Ce i-au spus specialiștii?

Ce i-au interzis medicii Majdei după participarea la Survivor România?

Majda s-a întors din Republica Dominicană după ce a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului. Mulatra a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate în urma jocului sportiv, iar acum trebuie să urmeze o cură de detoxifiere.

Aceasta era conștientă că organismul o să reacționeze diferit după cele petrecute, fără resursele cu care era obișnuit. De asemenea, fosta colegă de platou a lui Cristi Brancu a susținut că este nerăbdătoare să se întoarcă la sala de fitness pentru a da jos kilogramele acumulate imediat după venirea în țară.

Fosta faimoasă a mărturisit pe rețelele de socializare că s-a întors de la Survivor cu niște probleme de sănătate, sugerându-le internauților să nu amâne semnele pe care le primesc de la corpul lor:

„Nu amâna momentul! Când vine vorba despre corpul tău, dă-i atenție! El îți dă mereu semne când ceva nu este în regulă. Vreau să am grijă de sănătatea mea! Ăsta e mesajul pe care trebuie să vi-l spuneți zilnic.”

„De când m-am întors am niște probleme de sănătate, dar era normal corpul să reacționeze diferit la schimbare. Momentan îmi doresc să scap de kilogramele acumulate de când am venit și retentia de apă.

De mâine o să încep programul de detox și voi bea ceaiurile o bună perioadă. Vreau să-mi reiau activitățile și să mă întorc în sala de fitness”, a mai detaliat aceasta.

Cum a reușit să slăbească atât de multe kilograme?

La vârsta de 19 ani fosta actriță cântărea 90 de kilograme, iar acum a ajuns la 56. Vedeta a povestit tuturor modul în care a reușit să revină la o siluetă potrivită înalțimii sale.

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a povestit Majda pe contul ei de socializare despre modul în care a slăbit.