16 mart. 2021 | 20:42

Ce a pățit Majda după participarea la Survivor România. Medicii i-au dat interzis

Monden
Ce a pățit Majda după participarea la Survivor România. Medicii i-au dat interzis
Ce i-au interzis medicii Majdei la venirea din Survivor România?

Majda a părăsit competiția Survivor România recent. Cunoscuta vedetă de televizune le-a mărturisit fanilor ce i-au interzis medicii după participarea la show-ul din Republica Dominicană. Ce i-au spus specialiștii?

Ce i-au interzis medicii Majdei după participarea la Survivor România?

Majda s-a întors din Republica Dominicană după ce a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului. Mulatra a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate în urma jocului sportiv, iar acum trebuie să urmeze o cură de detoxifiere.

Aceasta era conștientă că organismul o să reacționeze diferit după cele petrecute, fără resursele cu care era obișnuit. De asemenea, fosta colegă de platou a lui Cristi Brancu a susținut că este nerăbdătoare să se întoarcă la sala de fitness pentru a da jos kilogramele acumulate imediat după venirea în țară.

Fosta faimoasă a mărturisit pe rețelele de socializare că s-a întors de la Survivor cu niște probleme de sănătate, sugerându-le internauților să nu amâne semnele pe care le primesc de la corpul lor:

„Nu amâna momentul! Când vine vorba despre corpul tău, dă-i atenție! El îți dă mereu semne când ceva nu este în regulă. Vreau să am grijă de sănătatea mea! Ăsta e mesajul pe care trebuie să vi-l spuneți zilnic.”

„De când m-am întors am niște probleme de sănătate, dar era normal corpul să reacționeze diferit la schimbare. Momentan îmi doresc să scap de kilogramele acumulate de când am venit și retentia de apă.

De mâine o să încep programul de detox și voi bea ceaiurile o bună perioadă. Vreau să-mi reiau activitățile și să mă întorc în sala de fitness”, a mai detaliat aceasta.

Cum a reușit să slăbească atât de multe kilograme?

La vârsta de 19 ani fosta actriță cântărea 90 de kilograme, iar acum a ajuns la 56. Vedeta a povestit tuturor modul în care a reușit să revină la o siluetă potrivită înalțimii sale.

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a povestit Majda pe contul ei de socializare despre modul în care a slăbit.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro