Vedeta din România care a pozat goală la geam: „Vă rog, vorbiți în spatele meu”

Vedeta din România care a pozat goală la geam: „Vă rog, vorbiți în spatele meu”
O vedetă de la noi a pozat nud

O vedetă de la noi a surprins cu recenta sa postare de pe rețelele de socializare. Femeia a pozat goală în fața unui geam. Fanii au fost extrem de surprinși de noua sa apariție și de mesajul pe care l-a atașat fotografiei. Despre cine este vorba?

Apariția surprinzătoare a unei vedete de la noi: a pozat nud

Vedetele nu contenesc să își surprindă fanii în ultima vreme. Din categoria aceasta care nu-i lasă pe fani să respire este Diana Roman. Celebra actriță a lăsat fără cuvinte pe toată lumea cu recenta sa postare de pe rețelele de socializare.

Vedeta în vârstă de 30 de ani are un trup fantastic pe care l-a etalat acum în mediul online, spre deliciul internauților. Românii o știu pe Diana în special din seriale precum: „Îngeri pierduți”, în 2013, sau în „Fetele lu’ dom’ Profesor”, în 2014.

De asemenea, ea este prezentă mai tot timpul pe scena teatrului. Blondina este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, dar acum iată că a ținut să ofere un mesaj subtil, la scurt timp după ce s-a aflat de noua sa relație.

„Vă rog, vorbiți în spatele meu”

„Please, talk behind my back” (n.r. Vă rog, vorbiți în spatele meu), a scris aceasta în dreptul pozei. Aceasta arată superb în ipostaza în cauză, deloc vulgară și foarte senzuală. „Ești foarte, foarte frumoasă”, „Cea mai drăguță poză’, sunt doar câteva din comentariile postate de fani.

Cei care urmăresc vești despre celebra actriță știu că aceasta se iubește acum cu Vlad Zamfirescu. Directorul Teatrului Bulandra a divorțat de soția sa alături de care a avut un mariaj de 21 de ani. Cei doi au împreună doi băieți, care au rămas în grija mamei. Bărbatul și tânăra actriță s-ar fi mutat deja împreună, arată click.ro.

Cei doi joacă împreună în piesa de teatru „Pe o pânză de păianjen”, în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuție mai fac parte și: Mirela Oprișor, Andi Vasluianu și Marius Manole. Diana și partenerul său de viață au mai colaborat și la pelicula „Videochat”, regizată tot de fiul lui Florin Zamfirescu.

„E foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta”

Faimoasa actriță de la Notarra declara în cursul anului trecut că jumătatea ei va fi sigur tot din lumea artistică. Blondina sublinia că ar fi dificil să aibă un partener din alt domeniu care să o înțeleagă.

„În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă, pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, în 2020, pentru ProTV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI