10 iun. 2021 | 16:37

Vedeta din România care a intrat în depresie după ce a născut. Ce se întâmplă cu ea

Monden
Vedeta din România care a intrat în depresie după ce a născut. Ce se întâmplă cu ea
Vedeta din Romania care a intrat in depresie dupa ce a nascut

A devenit mamă la vârsta de 47 de ani, acum nici o lună de zile, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Angela Rusu a dat naștere pentru a treia oară și simte că viața ei nu va mai fi niciodată la fel. Chiar dacă simte o bucurie imensă și se declară, oficial, o femeie împlinită, Angela Rusu și-a adus aminte de cât de delicată este perioada de după sarcină.

Vedeta din România care a intrat în depresie după ce a născut

Angela Rusu s-a confruntat cu anumite probleme în timp ce era gravidă cu micuța Măriuca: stres, nopți nedormite, colici, depresie postnatală par să fie cuvintele cheie ale perioadei prin care trece frumoasa brunetă, de când a adus-o pe lume pe fiica ei cea mică.

Artista de muzică populară a făcut o comparație între perioada în care a fost gravidă prima dată, acum 20 ani, atunci când totul părea mult mai simplu:

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani.

Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam (mai are două fiice, Larisa și Rebeca). Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri.

M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun.

Angela Rusu se bucură de susținerea soțului ei

Celebra artistă a mărturisit că a fost în depresie după ce a născut-o pe micuța Maria Anais. Angela Rusu declară că este foarte norocoasă deoarece se bucură de tot sprijinul soțului ei Marius Moldovan.

Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat!

Nașterea a decurs foarte bine. Eu nu am avut probleme, m-am recuperat foarte bine, chiar m-au dat medicii exemplu pentru pacientele tinere. M-am ridicat foarte repede din pat, deși sunt operată. Am fost un titirez, apoi m-au copleșit emoțiile când am văzut-o pe Măriuca. Un moment tare frumos!”, a declarat Angela Rusu, exclusiv pentru click.ro

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro