Vedeta din România care a făcut o boală periculoasă. Cum s-a schimbat viața ei în ultima lună

Vedeta din România care a făcut o boală periculoasă. Cum s-a schimbat viața ei în ultima lună
Ce vedeta din Romania se confrunt acum cu o boala periculoasa

Care este vedeta din România care se confruntă o problemă de sănătate. Atentă mereu cu kilogramele ei, blondina a mărturisit că a luat în greutate între cinci și șapte kilograme, pe fondul afecțiunii de care suferă. Vedeta a făcut schimbări în ce privește dieta sa, însă susține că momentan nu are voie să facă sport.

Vedeta din România care a făcut o boală periculoasă

Loredana Chivu este vedeta care se confruntă cu o problemă de sănătate, descoperită în urma unor analize de sânge. Ea a aflat că are toleranță la insulină, iar asta stă la baza creșterii sale în greutate. Loredana Chivu susține că s-a îngrășat câteva kilograme, însă în prezent urmează un regim strict, dar nu i s-a recomandat să facă sport.

„În momentul de față e puțin mai dificil să mă mențin în formă pentru că, din luna ianuarie, am aflat că am toleranță la insulină, un fel de pre-diabet și că am 50% șanse să fac diabet de tip II. De atunci urmez un regim drastic și iau un tratament medicamentos care constă mai mult în suplimente alimentare.

M-am îngrășat undeva în jurul a 5 kg – 7kg, dar asta din cauza afecțiunii de care v-am spus. Cel mai greu este că în momentul de față nu am voie să fac sport, dar urmează să îmi  fac o intervenție Turcia și de acolo voi reveni la kilogramele mele normale.

Tratez și această afecțiune care sper să dispară în curând. Am primit un val de reacții pe Instagram și pe toate platformele de socializare, dar oamenii nu înțeleg”, a declarat Loredana Chivu pentru WOWbiz.

Loredana Chivu ține un regim drastic

Loredana Chivu nu se îngrijorează din cauza kilogramelor acumulate și susține că poate ține în frâu problema de sănătate apărută.

„Anul acesta s-a întâmplat să am această problemă pe care știu că pot să o rezolv și să o scot la capăt. Întotdeauna am grijă de mine orice s-ar întâmpla și dacă m-am îngrășat puțin eu mă simt o femeie cu forme, nu mă simt grasă(…) cred că tot ceea ce contează este personalitatea ta și să te simți tu bine în pielea ta, indiferent de numărul kilogramelor și mai cred că cea mai importantă este sănătatea”, a mai povestit Loredana Chivu pentru sursa citată.

Loredana Chivu a apelat la mai mulți nutriționiști și susține că a început să țină un regim drastic, care constă în faptul că nu mănâncă prăjeli, nu bea sucuri, a înlocuit zahărul. De asemenea, Loredana Chivu urmează să treacă printr-o intervenție în Turcia, fiind vorba despre o liposucție „de ultimă generație”.