Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani, despărțire fulgerătoare! Ce s-a întâmplat înainte de anunțul uluitor

Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani, despărțire fulgerătoare! Ce s-a întâmplat înainte de anunțul uluitor
După o frumoasă poveste de iubire, Ramona Olaru este din nou singură

La nici 2 luni de când s-au logodit, vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și iubitul ei, Cuza, au hotătât să o ia fiecare pe drumul lui. Bomba a fost aruncată în mediul online chiar de Ramona Olaru. După o frumoasă poveste de dragoste, aceasta a mărturisit că ea și cântărețul nu mai formează un cuplu.

Vedeta de la ‘Neatza, despărțire fulgerătoare

Întrebată de un internaut de ce Adrian Popescu, cunoscut sub numele de Cuza, nu mai apare în videoclipurile sale, blondina a dat vestea la care nu se aștepta nimeni: cei doi au decis să-și spună „Adio”. Despărțirea s-a produs când lucrurile păreau să meargă ca pe roate.

De curând, cei doi au fost surprinși într-un cadru intim, demn de îndrăgostiți. Purtând haine lejere, cântărețul și frumoasa prezentatoare de televiziune își începeau ziua cu o cafea și o țigară, în compania unor prieteni, conform spynews.ro. În timp ce Cuza își savura băutura caldă, Ramona i-a stat așezată permanent pe picioare, iar lipsa scaunelor nu a fost, cu siguranță, motivul.

Cu toate acestea, toate lucrurile frumoase nu durează la nesfârșit.

„Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a răspuns Ramona Olaru unui admirator pe Instagram.

Cuza, prima reacție după ruptura de Ramona

După cum era de așteptat, artistul a fost asaltat la rândul lui de numeroase întrebări din partea fanilor. Până în momentul de față, Cuza nu a răspuns la niciuna. În schimb, acesta nu s-a arătat afectat de despărțirea de focoasa blondă, arătându-le fanilor pe instastory cum își petrece el a paisprezecea zi de carantină, bucuros că acum îl ține mai mult plinul la mașină.

Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu
Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu

„Îmi cer scuze, dar sunt în ziua 14 de carantină. De când cu autoizolarea, mă ține plinul la mașină și o lună jumate”, scria, cu umoru-i specific, Cuza pe Instagram.

Motivul despărțirii rămâne încă necunoscut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI