Despărțire neașteptată în showbiz. Se pregăteau de nuntă, dar și-au spus ”Adio”

Despărțire neașteptată în showbiz. Se pregăteau de nuntă, dar și-au spus ”Adio”
Despărțire neașteptată în showbiz. Se pregăteau de nuntă, dar și-au spus ‘Adio’

Deși formau unul dintre cele mai nonconformiste cupluri și aveau planuri de viitor, deoarece nu degeaba s-a lăsat cu o cerere în căsătorie, în urmă cu aproximativ două luni, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru și iubitul său, Cuza și-au spus ”adio”.

Despărțire neașteptată în showbiz

Anunțul a fost făcut de însăși blondină, pe contul său de Instagram. După ce a șters fotografiile cu ea și cu ubitul ei, Ramona Olaaru a fost întrebată, inevitaabil, de ce nu mai apare și Cuza în clipurile video pe care cei doi le făceau împreună. Nu a stat prea mult pe gânduri, iar Ramona Olaru a răspuns răspicat: ”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”.

În urmă cu peste o lună, Ramona Olaru de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a avut parte de o surpriză de proporții, într-o seară, într-un club din Capitală. Iubitul său, pe numele real Iulian Adrian Popescu, zis și Cuza, de la ”Noaptea, Târziu”, a cerut-o de nevastă. Ce-i drept, a fost mai mult împins de amici atunci, la petrecere. Astfel că, Cuza s-a conformat. A îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o în căsătorie. Prietenii lor filmau momentul cu telefoanele mobile. Dar, deși lucrurile păreau că merg de minune între ei, totul s-a schimbat, se pare, considerând că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate.

Ce meserie a avut Ramona Olaru înainte de a deveni vedetă

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze, trecând peste episodul greu din viața ei, și anume despărțirea de soț. Aceasta a fost mereu sinceră cu cei din jur și nu i-a fost niciodată rușine cu meseriile pe care le-a avut înainte de a deveni celebră.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”. Primii bani din modelling cred că i-am făcut târziu, pe la 19 -20 de ani, mai exact când m-am mutat în București. Dacă se mai ivește o ocazie să mai fac vreo prezentare, sunt acolo tot timpul. E cea mai mare iubire a mea”, a mărturisit frumoasa blondină pentru Libertatea.

Urmăriți Playtech.ro și pe