Vedeta care se izolează pe o insulă din Caraibe. Ce mare artist a luat covid-19

Vedeta care se izolează pe o insulă din Caraibe. Ce mare artist a luat covid-19
Un artist internațional, izolat în Caraibe, după ce a fost confirmat cu Covid-19

Un mare artist internațional a fost nevoit să se izoleze pe o insulă din Caraibe după ce a fost confirmat cu Covid-19. Acesta are parte însă de un tratament regal, având la dispoziție o vilă de lux în St. Barts. Artistul se afla împreună cu soția și cei patru copii în vacanță atunci când testul a ieșit pozitiv.

Robbie Williams, confirmat pozitiv cu Covid-19

Celebrul cântăreț, în vârstă de 46 de ani, se bucura de o vacanță de vis alături de soția sa, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, şi cei patru copii – Teddy (8 ani), Coco (2 ani), Charlton (6 ani) şi Beau (11 luni). Cuplul și cei mici au plecat în locația exotică încă din luna decembrie a anului trecut. După câteva săptămâni petrecute la soare, într-o locație privată, cântărețul a primit o veste incredibilă. Familia a fost uimită să afle că Robbie Williams este pozitiv cu Covid-19, acesta fiind nevoit ulterior să se izoleze. Presa britanică scria despre artist că s-a izolat la St. Barts, fiind nevoit să își prelungească sejurul pe insula din Caraibe.

Robbie Williams a fost destul de bolnav. Este izolat în vila unde stă cu familia sa. Nu este tocmai cel mai rău loc din lume în care să stai în carantină, deși nu poate merge la plajă, spunea un martor citat de The Sun.

Pentru că a fost diagnosticat cu Covid-19, artistul trebuie să rămână în carantină timp de 14 zile. Având în vedere condițiile, Robbie Williams nu va avea o carantină dificilă. Vedeta se află într-o proprietate spectaculoasă, cu plajă proprie și piscină amețitoare. La toate acestea se adaugă și decorul uluitor al insulei din Caraibe.

Cum arată proprietatea din Caraibe, în care este izolat Robbie Williams

Vila în care artistul este nevoit să își petreacă cele 14 zile de carantină este spectaculoasă și costisitoare. O singură noapte de cazare la proprietatea aceasta costă 15.000 de lire sterline. Însă priveliștea și decorul, precum și spațiul marcat de lux justifică prețul exorbitant. Proprietatea se mândrește cu un living uimitor, cu canapele albe și mobilier din stejar, de unde poate fi admirată piscina infinită. De asemenea, în cadrul vilei de pe insula din Caraibe se regăsește un bar privat și o sală de mese.

În cazul în care familia lui Robbie își dorește să facă mișcare, vila dispune de o sală de sport proprie. Totodată, cântărețul se bucură de majordom personal, chelner și servitoare. De asemenea, proprietatea din St. Barts beneficiază de șase dormitoare, trei dintre ele fiind situate în cabane separate, cu băi proprii, moderne. Practic, Robbie Williams se poate considera un norocos pentru că trebuie să petreacă în astfel de condiții luxoase perioada carantinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI