Vedeta care s-a sacrificat pentru Masked Singer de la PRO TV: ”Nu am respirat”

Vedeta care s-a sacrificat pentru Masked Singer de la PRO TV: ”Nu am respirat”
Cine este vedeta care s-a sacrificat pentru emisiunea Masked Singer

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România și nu numai, iar provocarea de a participa la Masked Singer era să o coste destul de scump. Cum s-a sacrificat superba brunetă pentru showul de la PRO TV. Despre cine este vorba.

Cine este vedeta care s-a sacrificat pentru emisiunea Masked Singer

Monica Bârlădeanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Superba brunetă este una dintre cele mai apreciate și populare actrițe și vedete de televiziune din România și Italia. Dintre toate provocările pe care le-a bifat în cariera sa, de-a lungul anilor, proiectul Masked Singer va rămâne mereu special pentru ea.

Vedeta în vârstă de 42 de ani recunoaște că lansarea grilei de toamnă a Pro TV-ului a reprezentat o mare provocare pentru ea. Miercuri, 25 august, la studiourile Kentauros Media, a avut loc o petecere de zile mari în care șefii de la Pro TV au prezentat grila de toamnă pentru sezonul 2021. Monica Bârlădeanu a fost nevoită să se îmbrace într-un costum de albinuță care i-a adus câteva dificultăți.

„A fost extraordinar de greu. A fost cred că cel mai provocator rol pe care l-am jucat vreodată. Nu am respirat practic cât am stat pe scenă. Se respiră foarte greu îmbrăcată aşa. Dacă show-ul a durat 2 ore, hai să zicem că o oră şi jumătate eşti cu costumul pe tine,  sunt vreo 30 şi ceva de minute de materiale filmate care au fost difuzate…

Mai durează şi până îl îmbraci şi te aranjezi. Deci aproape aproape 3 ore… Vreau să îţi spun că am tot respectul pentru cei care fac asta. Mi se pare că te solicită într-adevăr şi fizic şi emoţional pentru că treci prin panică, trebuie să gestionezi şi chestia asta şi atacurile de  anxietate şi mai ales dacă ai şi o niţică claustrofobie, treci prin tot felul de stări, respiraţia se încălzeşte, îţi abureşte viziera şi nici nu mai  vezi nimic.”, a declarat Monica Bârlădeanu exclusiv pentru click.ro.

Unde va pleca Monica Bârlădeanu după ce va termina filmările pentru serialul Vlad

Actrița este entuziasmată de faptul că s-a întors pe platourile de filmare ale serialului Vlad, unul dintre preferatele românilor. Monica Bârlădeanu nu a avut șansa să plece în vacanță deoarece este prinsă la filmări:

„Nu am plecat pentru că filmăm ultimul sezon din Vlad, terminăm în octombrie, dar când o să am două săptămâni comasate, libere, poate atunci o să pot pleca. Drept să îţi spun aştept să iasă Grecia din codul roşu.

M-aş duce undeva să stau la soare, dar  nu foarte departe de casă, pentru că dacă cumva e nevoie de mine la filmări, să  pot să ajung într-o zi acasă.”, a completat frumoasa actriță Monica Bârlădeanu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI