Vedeta care nu ar participa la America Express deși a fost la Asia Express: „Este ridicol” (exclusiv)

Vedeta care nu ar participa la America Express deși a fost la Asia Express: „Este ridicol” (exclusiv)
Vedeta care nu ar participa la America Express deși a fost la Asia Express

Ce vedetă nu ar participa la America Express, deși a fost la Asia Express. Deși consideră că acea experiență a fost una fabuloasă, nu ar mai repeta-o nici în ruptul capului și are și o explicație pentru această decizie. Despre cine este vorba! Cu siguranță fanii și-ar dori să revadă echipa pe un nou traseu!…

Vedeta care nu ar participa la America Express deși a fost la Asia Express

Deși a fost la Asia Express și a făcut echipă de senzație cu Lorelei Bratu, Zarug spune că nu ar fi participa la America Express, continuare a emisiunii Asia Express. Zarug și Lorelei Bratu au cucerit publicul cu apariția la Asia Express și cu siguranță fanii și-ar dori să îi revadă în astfel de provocări. Însă Zarug este de părere că o experiență similară cu Asia Express este de nerepetat.

„După Asia Express, că eu acolo am fost, nu la America Express, am încheiat filmările la o altă emisiune în care, cică, am fost concurent. Eu nu prea sunt concurent la lucruri pentru că nu reușesc să mă pun într-o schemă în care să mă compar cu alți oameni.

Eu am demersul și drumul meu în viață, cu anumite competiții de care mă țin. Nu m-aș mai duce niciodată concurent la Asia Express. Experiența aia a fost absolut fabuloasă, dar tocmai pentru că a fost intensă și unică, înseamnă că este irepetabilă. Nu ai de ce să te duci a doua oară, este ridicol”, a spus Zarug, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Nu are o relație

Zarug participă acum la o altă emisiune, și anume, „Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu altă vedetă. Ar fi mers tot alături de Lorelei, însă susține că aceasta nu cântă. Însă ei țin legătura în mod constant.

„Cum să nu, vorbim des, ne întâlnim. Cel mai des ne întâlnim când eu o ard așa, aiurea, pe străzi prin centru și dintr-o dată aud o guralivă vorbind la telefon pe mijlocul drumului. Când mă uit, mai văd și explozia de culori. Nu ai cum să o ratezi, ne-am găsit”, a spus Zarug.

Zarug a vorbit și despre viața personală. Vedeta a mărturisit că nu este are momentan o relație, în sensul romantic, cu o altă persoană. El spune că a început însă să aibă o mai multă grijă față de propria persoană.

„O altă persoană, nu, în sensul romantic. Am început să țin din ce în ce mai mult la mine. Asta este o victorie. Ca să fi fericit în orice fel de relație cu un alt om, trebuie să înveți, în primul rând, să fii fericit sau cel puțin mulțumit cu persoana ta.

Asta presupune introspecție și singurătate, fără a te arunca din relație în relație ca să te descoperi prin alții. Eu cred că sunt într-un punct al vieții în care m-am descoperit și mă surprind pe mine în continuare cu ce sunt în stare să fac”, a mai continuat acesta.