Marea nemulțumire a lui Carmen Tănase. Ce a deranjat-o pe actriță la Antena 3

Marea nemulțumire a lui Carmen Tănase. Ce a deranjat-o pe actriță la Antena 3
Marea nemulțumire a lui Carmen Tănase. Ce a deranjat-o pe actriță la Antena 3

Carmen Tănase a fost foarte deranjată de anunțul premierului Florin Cîțu ce are legătură cu privilegiile pentru cei vaccinați. Actrița nu a mai rezistat și a răbufnit, explicând că fiecare om ar trebui să facă ce își dorește cu viața lui. Vedeta a avut câteva vorbe grele de spus cu privire la problemele întâmpinate de toată lumea în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus.

Carmen Tănase, extrem de nemulțumită. Ce a spus actrița

Actrița Carmen Tănase a explicat că există un slogan ce o deranjează la culme, căci fiecare om ar trebui să își ia viața în propriile mâini și să ia decizii ce simte că sunt benefice pentru el. În același timp, vedeta, enervată de anunțul premierului Florin Cîțu, și-a exprimat dezamăgirea pentru tot ce se vehiculează în ultima perioadă.

„După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte, “Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu.

Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. (…) Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor.”, a spus vedeta la Antena 3.

Carmen Tănase a răbufnit. Ce a deranjat-o pe actriță

De asemenea, actrița a făcut și o paralelă ce are legătură cu alegerile, continuându-și punctul de vedere. Carmen Tănase a susținut că ar trebui ca persoanele să fie lăsate în pace pentru a lua propriile alegeri cu privire la vaccinul împotriva coronavirusului. Subiectul este considerat unul controversat de milioane de români, așa că vedeta nu s-a mai abținut și și-a spus părerea, fiind extrem de deranjată după anunțul premierului Florin Cîțu de a acorda privilegii celor ce s-au vaccinat.

Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații? (…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum”, a declarat Carmen Tănase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI