Carmen Tănase, decizie radicală în plină pandemie. Unde a ales vedeta să plece și de ce VIDEO

Carmen Tănase, decizie radicală în plină pandemie. Unde a ales vedeta să plece și de ce VIDEO
Carmen Tănase se mută din București

După o viață trăită în Capitală, Carmen Tănase a luat o decizie radicală în plină pandemie. Vedeta a mărturisit presei locale că a decis să plece din București, oraș în care s-a mutat în momentul în care a împlinit 18 ani, vârsta majoratului.

Actrița Carmen Tănase, decizie radicală în plină pandemie

Vedeta a mărturisit că luni seară va avea un spectacol pe scena Teatrului Național. Este printre primele ei apariții la locul de muncă, după luni bune în care activitatea actorilor a fost oprită de autorități, în al doilea an al pandemiei de coronavirus.

Carmen Tănase a mărturisit că, deși este experimentată, are mari emoții să apară din nou în fața publicului. Spectacolul de luni a mai fost susținut o singură dată, în orașul Focșani, unde incidența scăzută le-a permis actorilor să urce pe scenă.

”Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, „Totul se transformă”, în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice.

Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva”, a mărturisit actrița Carmen Tănase, pentru Antena 3.

Carmen Tănase nu vrea să se vaccineze


Printre subiectele de discuție a apărut și întrebarea pe care mulți români i-o pun: se va vaccina sau nu? Aceasta a mărturisit că nu își dorește inocularea și că nu există lege care să te oblige să accepți o procedură medicală dacă nu ți-o dorești.

”Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple”, susține actrița.

Carmen Tănase, împotriva obligativității de orice fel

Pentru că în ultimele zile s-a vehiculat că doar persoanele vaccinate vor avea acces la diverse evenimente publice, Carmen Tănase a discutat și ea pe marginea acestui subiect. Vedeta a mărturisit că nu este normal ca oamenii să fie condiționați de diverse lucruri, doar pentru a putea trăi.

„Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem democraţia în gură, toată ziua bună-ziua”, susține vedeta.

Carmen Tănase a ales să se mute din București

”Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas.

Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe.

Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti”, a dezvăluit sâmbătă actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii „Previzuni” de la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI