Vedeta care a luat 9.41 la Bac 2021. Sigur nu te așteptai la această performanță

Vedeta care a luat 9.41 la Bac 2021. Sigur nu te așteptai la această performanță
Ce artist de la noi a luat 9.41 în BAC 2021?

Puștii din noua generație sunt la extreme, dar iată că există și exemple bune care au reușit să împace viața de vedetă cu cea de elev. Ce vedetă a reușit să ia la examenul maturității frumoasa notă de 9.41?

Ce vedetă de la noi a luat 9.41 în BAC?

Liceenii de anul acesta au scăpat de emoții de curând, după ce au depășit într-un final cea mai grea treaptă de la finalul celor 12 ani de școală. În culmea fericirii este surprinsă Bibi, cunoscuta cântăreață care formează un cuplu superb alături de Antonio Pican. Vloggerița de 19 ani și-a ținut la curent fanii cu tot ceea ce a făcut în cadrul examenelor de Bacalaureat.

Aceasta chiar a postat un insta story prin care se puteau verifica rezultatele finale, ulterior menționând că a făcut contestația la Geografie, materia la care a luat cea mai mare notă – 9.75. Solista le-a mărturisit internauților că este convinsă de faptul că lucrarea era, de fapt, de nota 10: “Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10. Nu mă așteptam la altă notă la Geografie. Am luat 9,75. Vreau să mă ajutați voi dacă să fac contestație sau nu!”

Vedeta a terminat cu bine această treaptă și a obținut media totală de 9.41 cu rezultate foarte bune în dreptul fiecărei materii, mai precis: 9,10 la Limba Română, 9,40 la Istorie și 9,75 la Geografie. În același timp, iubitul ei a reușit să ia în total nota 8.53 pentru toate probele.

„Aș vrea să te vezi prin ochii noștri”

Din rândul copiilor de vedetă care au trecut cu brio peste această încercare se află și Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia Năstase. Fosta soție a tenismenului este din cale afară de fericită de reușita fetei sale, astfel că a postat un mesaj de mulțumire pentru ea și dăruirea cu care a muncit în tot acest timp pentru viitorul ei.

„Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă.

Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a fost mesajul postat de Amalia. De această etapă a trecut și băiatul cel mare al Ancăi Serea, care se pregătește să urmeze cursurile unei Facultăți de Filosofie din Olanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI