Poveștile impresionante de viață ale elevilor din Iași care au obținut 10 pe linie la BAC: „Trebuie să depui un efort constant”

Poveștile impresionante de viață ale elevilor din Iași care au obținut 10 pe linie la BAC: „Trebuie să depui un efort constant”
Poveștile impresionante de viață ale elevilor din Iași care au obținut 10 pe linie la BAC

Șapte elevi din județul Iași au obținut 10 pe linie la examenul maturității din acest an. În acest fel, Iași se situează pe locul 2, la egalitate cu Botoșani, în topul județelor cu cele mai multe note maxime din România.

Note de 10 pe linie la BAC

Elevii din Iași care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sunt: Alexia Carson, Răzvan Iulian Mogâldeața, Ilinca Lazăr, Alina Vițel, Iustina Mădălina Răileanu, Lavinia Maria Comandaru și Miruna Savin.

Aceștia sunt elevi ai Colegiului Național Iași, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași, Colegiul Național „Emil Racovița” Iași, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași și Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași. Lavinia Maria Comandaru, elevă la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” s-a arătat mulțumită de alegerile sale până în prezent.

„Pot spune că liceul a reprezentat o etapă extrem de importantă în maturizarea mea, iar bacalaureatul a dus la definitivarea acestei experiențe. Am avut parte de un colectiv minunat și de profesori care mereu ne-au stimulat să fim cea mai bună versiune a noastră. Consider că am făcut cea mai bună alegere atunci cănd am ales acest liceu, deși voi urma o cu totul altă specializare. Nu mă aşteptam la această medie, dar pot spune că tot efortul a meritat pe deplin”, a transmis eleva Lavinia Maria Comandaru.

Elevii de top din județul Iași

Răzvan Iulian Mogâldeață este singurul elev din mediul rural ieșean care a reușit să obțină media 10 la BAC. Acesta a transmis că acest examen nu este unul simplu, ci este momentul oportun de a te detașa de griji și emoții. Răzvan a rămas focusat și a învățat pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Sfatul meu pentru viitorii elevi ce vor susține acest examen este de a se pregăti din timp și de a-l considera ca pe un moment oportun ce deschide noi căi către următoarea etapă a vieții. Eforturile mele s-au canalizat asupra obținerii notei maxime, însă consider că experiența este mult mai importantă și relevantă”, a transmis elevul Răzvan Iuliuan Mogîldeaţă.

O altă elevă care a luat 10 la examen este Răileanu Iustina Mădălina. Eleva spune că nu a făcut nimic special, ci s-a axat foarte mult pe învățatul la Limba română. Ștefan Dan este un elev care a reușit să obțină media 9,98 la examenul de Bacalaureat din acest an. Ieșeanul a precizat că nu și-a propus ca obiectiv obținerea unei note de 10, ci doar a muncit până s-a autodepășit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI