Vedeta care a apărut bandajată toată, la TV: ”Am fugit din spital”

Vedeta care a apărut bandajată toată, la TV: ”Am fugit din spital”
Simona Trașca, vedeta bandajată la cap

O vedeta care a apărut cu capul bandajat a făcut primele declarații despre ce i s-a întâmplat.

A apărut cu capul bandajat

O vedeta a apărut cu capul bandajat și a ridicat multe semne de intrebare în rândul fanilor. Este vorba despre Simona Trașcă. Blondina a vorbit despre ce i s-a intâmplat si din ce motiv a apărut toată bandajată.

Simona Trașcă este una dintre bombele sexy ale showbizului românesc. Vedeta atrage toate privirile și pe unde pășește ea nu poate trece neobservată. Însă, miercuri, blondina i-a lăsat pe toți admiratorii ei cu gura căscată când a apărut bandajata la cap.

Simona Trașcă a făcut primele declarații după apariția șocantă. Blondina a vorbt la Antena Stars despre ce i s-a întâmplat. Din fericire diva nu a pățit nimic rau, așa cum probabil s-au speriat mulți dintre admiratorii ei, ci a vrut doar să schimbe, din nou ceva la fizionomia ei. Simona a recurs la o noua intervenție chirurgicală, acesta fiind motivul pentru care era bandajată.

”Ce mare lucru puteam să pățesc dacă mergeam în picioare? Nu muream. Când am perioadele mele sau zilele mele de stat în casă pun telefonul pe silențios, îmi iau un somnifer și dorm. Nu am avut chef să vorbesc cu nimeni. Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: ”Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute”. I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a declarat vedeta pentru sursa precizată.

„Am fugit din spital”

Simona Trașcă și-a făcut de această dată o lipoaspirație a bărbiei. Se pare că intervenția a fost un real succes și, potrivit declarațiilor făcute de blondină, nici nu a avut nevoie de spitalizare, desi medicul i-a recomandat acest lucru. Mai mult, vedeta spunea chiar ca a fugit din spital.

”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a mai zis blonda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI