Vedeta care a ajuns să trăiască pe străzi. Nu mai are avere, dinți în gură și fanii abia o recunosc

Vedeta care a ajuns să trăiască pe străzi. Nu mai are avere, dinți în gură și fanii abia o recunosc

Loni Willison, fost fotomodel de succes și fosta soție a actorului Jeremy Jackson din ”Baywatch”, este azi om al străzii. A fost găsită hoinărind, la doi ani de la dispariție, hrănindu-se cu ce găsește prin tomberoane. Dependența de droguri i-a adus declinul.

Fața urâtă a Hollywoodului. Secrete, droguri, alcool și închisoare. Vedeta care trăiește pe străzi din cauza dependențelor

Loni Willison, soţie de star de la Hollywood şi fotomodel care atrăgea privirile tuturor atunci când își făcea prezența la un eveniment, a ajuns o epavă la vârsta de 37 de ani. Aceasta duce o viață de om al străzii, în Venice Beach, California, SUA. Odinioară îmbrăcată în ținute elegante, strălucitoare, și făcând ravagii cu părul său lung și blond, contrastul de azi o înfățișează ca un romancier ratat al propriei sale vieți.

Dată dispărută în anul 2018, vedeta a fost descoperită recent de jurnaliști, pe străzi, fără dinți și murdară. Toate bunurile și le poartă într-un cărucior furat de la un supermarket, pe care îl tărăște pe străzi cât e ziua de lungă, până își găsește un culcuș pe vreo bancă sau un trotuar.

Chestionată de reporteri, ea a spus că ”e bine”, are ”tot ce îi trebuie” și nu are nevoie de ajutor. Nu ține legătura cu fostul soț, cu care a fost împreună din 2012 până în 2014, după ce acesta ar fi încercat să o strângă de gât în urma unei crize de furie.

Vedeta care a ajuns să trăiască pe străzi. Nu mai are avere, dinți în gură și fanii abia o recunosc

Loni a ajuns pe străzi după ce și-a pierdut ultimul loc de muncă de vânzătoare la un magazin de cosmetice din Los Angeles, în 2016, lăsându-se pradă drogurilor. Nu a mai putut să-și plătească chiria pentru apartamentul din West Hollywood și a fost evacuată. De atunci, rătăcește pe străzi, în căutare de noi stimuli care să o mențină în viață.

Jeremy Jackson a avut și el probleme din cauza dependenței de droguri și alcool. Actorul american a petrecut 270 de zile în închisoare pentru că a înjunghiat un bărbat. După ce a ieșit din pușcărie, a reușit să scape de dependențe și să se reabiliteze. Acum, are o avere estimată la 300.000 de dolari.

Poveștile au fost așa dintotdeauna. Frank Sinatra & Marilyn Monrow = peştele şi prostituata

Sinatra, cunoscut ca afemeiaul Hollywoodului, și Monroe, blonda răvășitoare care a pus industria cinematografică americană pe jar secolul trecut, au fost amanți, dar au avut și o relație profesională reciproc avantajoasă.

„O plasa prietenilor lui influenți, pe care voia să îi impresioneze sau cărora dorea să le intre în grații”, a dezvăluit un cunoscut al celor doi.

El o chema la sindrofii cu ștaif, frecventate de artiști celebri, politicieni și mafioți unde Sinatra cânta, iar când noaptea se lăsa, scotea asul din mânecă. El aranja ca amicii lui să beneficieze de ”servicii complete” din partea lui Monroe. Pe lista clienților apar, alături de numele gangsterilor vremii, și cele ale fraților Kennedy: președintele JFK și procurorul Bobby Kennedy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI