Ce scria în raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe. Medicii au fost îngroziți să afle adevărul despre divă

Ce scria în raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe. Medicii au fost îngroziți să afle adevărul despre divă

Detalii șocante ies la iveală în raportul medico-legal întocmit la moartea legendarei Marilyn Monroe. La data de 6 august 1962, diva americană a fost găsită moartă la vârsta de 36 de ani.

Ce scria în raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe

Detalii șocante ies la iveală, conform documentelor întocmite la Morgă. Diva a fost găsită moartă cu fața în jos, fapt care i-a umflat enorm chipul. A murit cu mâinile în jos, lângă telefon. De asemenea, avea vase de sânge sparte la gât, picioarele îi erau acoperite de păr și avea sâni falși. Unghiile erau tăiate neglijent, aproape că nu mai avea deloc păr pe cap din cauza perucilor. A fost îngropată fără chiloți, deoarece declarase că așa îi place. Totuși, cioclii de la compania de pompe funebre ”Allan Abbott și Ron Hast” susțin că trupul le-ar fi fost adus cu lenjerie intimă de la Morgă, susține ”The Mirror”.

Cum a murit Marylin Monroe

Casa în care a fost găsit trupul lui Marilyn Monroe era în stare impecabilă, curată și îngrijită. Ciudat, având în vedere că era extrem de dezordonată. Se pare că, cadarvul ar fi fost mișcat, întrucât rigor mortis și alte semne indicau că a murit pe spate, cu fața în sus. Mașina de spălat era pornită. Jurnalul personal era păstrat într-o cutie închisă, iar cartea de telefon nu se afla acolo.

Pe numele real al lui Marilyn Monroe, Norma Jean Baker, aceasta s-a născut în California, în anul 1926. Era fiica divorțatei Glady Monroe. Marilyn Monroe mai avea doi frați, iar pe primul mama ei l-a conceput la vârsta de 14 ani. A murit tot la vârsta de 14 ani. Tatăl lui Marilyn Monroe a fost Stan Gifford, un bărbat divorțat, dar care a refuzat să se căsătorească cu mama acesteia. Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a început cu selectarea ei pentru a poza în câteva reviste, asta în timp ce primul ei soț făcea parte din Marina Comercială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI