Vedeta Antena 1 care a ajuns la PRO TV. Fanii emisiunii Masked Singer, șocați să îl vadă aici

Vedeta Antena 1 care a ajuns la PRO TV. Fanii emisiunii Masked Singer, șocați să îl vadă aici
Vedeta Antena 1 care a ajuns la PRO TV. Fanii emisiunii Masked Singer, socati sa il vada aici

Răsturnare incredibilă de situație la Masked Singer. Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1 va apărea deghizat la PRO TV. Despre cine este vorba.

Cine este vedeta de la Antena 1 care va apărea la Masked Singer la PRO TV

Producătorii de la Masked Singer ar putea da o lovitură uriașă celor de la Antena 1. Conform informațiilor apărute în publicația Ciao, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la Antena 1 ar fi acceptat să vină la PRO TV.

Se pare că ar fi vorba despre Radu Vâlcan, soțul prezentatoarei de la Vorbește Lumea Adela Popescu. Gazda de la Insula Iubirii de la Antena 1 ar fi negociat apariția sa în cadrul unei ediții viitoare de la Masked Singer, notează sursa citată.

Dacă acest lucru este sau nu adevărat va rămâne să vedem în edițiile următoare de la Masked Singer de la PRO TV.

Radu Vâlcan a ieșit din carantină, după ce a luat COVID de la soția sa

Acum o lună, Adela Popescu își anunța fanii din mediul online că a fost infectată cu virusul COVID-19 și nu doar atât. Atât Radu Vâlcan, soțul ei, cât și micuțul Adrian, bebelușul lor de numai 2 luni, au luat virusul de la vedeta de la PRO TV.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji”, a declarat Adela Popescu, acum ceva timp.

Jean-Claude Van Damme vine la Masked Singer?

Prezența lui Radu Vâlcan nu ar fi singura surpriză de proporții pe care producătorii emisiunii Masked Singer ar putea-o pregăti pentru telespectatori.

Potrivit celor de la Cancan, șefii de la PRO TV l-ar fi convins pe legendarul actor Jean-Claude Van Damme să se costumeze și să participe la o ediție viitoare a emisiunii Masked Singer.

Aceste zvonuri ar putea explica prezența celebrului actor în luna iulie 2021 în România, când a fost surprins distrându-se pe ritmuri de manele într-o mașină, pe străzile din Cluj-Napoca.

Unul dintre românii care se aflau în automobil alături de JCVD l-au filmat pe actor în timp ce zâmbea, aplauda și dansa pe o melodie de-a lui Tzanca Uraganu.

Șoferul: Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul mașinii în care Jean-Claude Van Damme asculta manele.

Actorul l-a rugat pe șofer să încheie filmarea, deoarece nu ar fi potrivită pentru imaginea sa.

JCVD: No, no! Not good for social network (traducere: „Nu este OK pentru social media).