Jean-Claude Van Damme, show la volan pe manele. Ce piesă a ascultat celebrul actor de la Hollywood

Jean-Claude Van Damme, show la volan pe manele. Ce piesă a ascultat celebrul actor de la Hollywood
Jean-Claude Van Damme, show la volan pe manele

Să vezi și să nu crezi. Celebrul actor Jean-Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină plină cu români ascultând manele. Reputatul actor de la Hollywood a fost filmat de către un cetățean român, iar imaginile au fost distribuite LIVE pe Facebook.

Jean-Claude Van Damme, show la volan pe manele

Jean-Claude Van Damme a revenit în România și a fost surprins într-o ipostază inedită. Celebrul actor a fost filmat de un grup de clujeni în timp ce asculta manele.

În videoclipul LIVE de pe Facebook, Jean-Claude Van Damme poate fi văzut fumând o țigară, uitându-se la camera de filmat a telefonului mobil, ascultând o piesă de-a manelistului Tzanca Uraganu. Actorul se află din nou la noi în țară, iar de curând s-a filmat alături de Chef Hadad, în cursul serii de marți, 20 iulie.

Românii din Cluj nu au putut rata ocazia de a se filma alături de una dintre legendele filmelor de acțiune de la Hollywood. Surprinși de prezența actorului la el în mașină, șoferul autoturismului nu a pierdut timpul și a apăsat butonul de înregistrare al telefonului său, pentru a imortaliza momentul.

„Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul mașinii în care Jean-Claude Van Damme asculta manele.

Cum s-a distrat Jean-Claude Van Damme pe ritm de manele

În momentul în care și-a dat seama că este filmat, reputatul actor l-a rugat pe șofer să închidă filmarea. Românul i-a spus că înregistrează doar ca să o păstreze amintire.

„No, no! Not good for social network (traducere: „Nu este OK pentru social media)” , a spus JCVD pe filmare.

Cu toate acestea, la un moment dat marele actor și-a arătat mușchii și a început să danseze, fiind flatat de vorbele noilor săi prieteni de drum, care îi repetau constant faptul că este cel mai bun actor. Internauții au rămas șocați de apariția lui Van Damme. Sute de mesaje au curs cascadă,

„Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”, au fost câteva dintre comentariile scrise de către românii de pe Facebook la postarea cu LIVE-ul șoferului mașinii în care se afla Jean-Claude Van Damme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI