Vedeta Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în emisiunea lui Dan Capatos. Cum a reacționat prezentatorul

Vedeta Antena 1 a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în emisiunea lui Dan Capatos. Cum a reacționat prezentatorul
Cerere în căsătorie în emisiunea lui Dan Capatos: o vedetă Antena 1 a făcut pasul cel mare

O vedetă de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și și-a cerut partenera de soție. Acesta s-a gândit la un moment în care să-l vadă o țară întreagă. Bărbatul și-a mărturisit iubirea și a făcut celebra cerere chair în emisiunea lui Dan Capatos.

O vedetă Antena 1 a făcut pasul cel mare: și-a cerut iubita de soție în emisiunea lui Dan Capatos

Lacrimi de fericire la XNS! Un concurent de la emisiunea ‘Mireasa’ și-a luat inima în dinți și s-a pus în genunchi în fața iubitei sale. Acesta a cerut-o de soție în văzul tuturor, iar răspunsul fetei a fost DA. Raluca nu se aștepta deloc ca acest moment deosebit să aibă loc în direct.

Tânăra de la show-ul matrimonial a fost copleșită de emoții în momentul cererii și nu a știut cum să reacționeze. Ion și Raluca s-au întâlnit pe platourile de filmare, au petrecut câteva momente împreună și au decis în cele din urmă să formeze o relație.

În ciuda certurilor care apar în casa iubirii și a vorbelor grele care au fost auzite, amorezii s-au susținut întotdeauna și au continuat să creadă în iubirea lor. Acesta s-a declarat îndrăgostit nebunește de partenera sa, iar acum a decis că este momentul să facă pasul cel mare și să-i adreseze întrebarea care a emoționat-o.

Cea din urmă a izbucnit în lacrimi și i-a răspuns bărbatului pe care îl iubește. Lacrimile i-au curs pe obraz minute în șir. Toți cei prezenți în platou au fost surprinși de cele petrecute și le-au urat casă de piatră și o iubire ca-n povești. Chiar moderatorul emsiunii a susținut că este pentru prima oară când în platoul show-ului de noapte are loc o cerere în căsătorie.

”Înțeleg emoțiile. A zis ”da” imediat, semn că nu au contat momentele mai puțin plăcute”

Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că niciodată nu a asistat la un astfel de eveniment în afară de momentul în care și-a cerut propria parteneră în căsătorie. Fanii cuplului format în cadrul proiectului de dragoste au fost surprinși de hotărârea luată de cei doi, mai cu seamă că se cunosc de puțin timp, dar le-au urat și ei toate cele bune.

”Înțeleg emoțiile. Cu buchet frumos, cu inel cu diamante. Buchetul mi-l dai înapoi, îl mai folosim, păstrează inelul și băiatul. A zis ”da” imediat, semn că nu au contat momentele mai puțin plăcute. E prima oară când asist la un moment din ăsta, moment care nu e al meu”, a povestit Dan Capatos la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI