Paula Chirilă, luată cu salvarea de la XNS. Ce i-au descoperit medicii la analize, de fapt

Paula Chirilă a fost luată cu salvarea de la XNS după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile

Actrița Paula Chirilă, parte a echipei ”XNS”, de la Antena 1, a fost luată cu Salvarea, marți seară, direct de la emisiunea moderată de Dan Capatos. Aceasta a acuzat dureri abdominale puternice încă din timpul show-ului. Verdictul medicilor.

Paula Chirilă a fost luată cu Salvarea de la XNS. Verdictul medicilor în urma analizelor

Paula Chirilă a fost dusă la Spitalul Elias, marți seară, pentru investigații, după ce a acuzat dureri abdominale atroce. Actrița a fost diagnosticată cu un început de ulcer, făcut din cauza stresului. Acum, aceasta va trebui să urmeze un tratament.

„Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva.

Am stat numai pe ceai toată ziua. Am luat în ultima vreme niște antiinflamatoare pentru coloană, căci am hernie de disc. De la antiinflamatoare, mi s-a distrus stomacul. Am un început de ulcer. M-au dus cu căruciorul la radiologie și eu eram cu perfuzia într-o mână și cu telefonul în cealaltă”, a povestit vedeta la ”XNS”.

Alte probleme de sănătate

În urmă cu câteva luni, vedeta a decis să își redecoreze casa. A mutat mobila singură și a făcut și alte activități care au supus-o la un efort mare, în urma cărora spatele său a fost afectat serios, astfel că s-a ales cu o hernie de disc.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a povestit actrița.

Este coprezentator-asistentă la Antena 1

Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos și Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 al emisiunii ”Xtra Night Show”, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars”, a spus aceasta la debutul sezonului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI