18 nov. 2021 | 20:39

De ce a lipsit Dan Capatos, de fapt, de la Xtra Night Show. Ce a anunțat vedeta TV

Monden
De ce a lipsit Dan Capatos, de fapt, de la Xtra Night Show. Ce a anunțat vedeta TV
De ce a lipsit Dan Capatos, de fapt, de la Xtra Night Show. Ce a anuntat vedeta TV

Dan Capatos este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV din România, iar atunci când lipsește de la cârma emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, fanii săi se îngrijorează. Ce a pățit, de fapt, gazda de la Xtra Night Show. Celebrul jurnalist a fost cel care a spus motivul pentru care a fost nevoit să absenteze de la job.

Dan Capatos, motivul pentru care a lipsit de la Xtra Night Show

Dan Capatos și-a derutat fanii în ultimele zile, după ce a fost absent de la locul de muncă. Prezentatorul TV de la Xtra Night Show a lipsit de la cârma emisiunii pe care o prezintă de mulți ani în cadrul trustului Intact, rugând-o pe actrița Paula Chirilă să-i țină locul.

Renumit pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul timpului și punctualitatea demnă de un ceas elvețian, Dan Capatos și-a surprins urmăritorii atunci când aceștia nu și-au văzut vedeta preferată la ora obișnuită, pe micile ecrane, la Antena Stars.

Fire deschisă și sinceră, Dan Capatos le-a spus admiratorilor săi motivul pentru care a fost nevoit să lipsească de la Xtra Night Show. Vedeta a explicat că absența sa motivată a fost adusă la cunoștiința șefilor săi de la Antena Stars.

„A fost o absenţă motivată, agreată împreună cu şefii mei, pe care nu am vrut să o amplificăm aiurea, mai mult decât era cazul. Suntem, totuşi, 3 prezentatori la emisiune care putem să ne înlocuim unul pe celălalt când se ivesc situaţii d-astea.”, a declarat Dan Capatos, în exclusivitate pentru Cancan.

Dan Capatos a mai absentat de la Xtra Night Show, în septembrie, pentru a merge la festivalul Untold de la Cluj

Aceasta nu este singura dată când Dan Capatos lipsește din propria emisiune, în această toamnă. În luna septembrie, simpatica actriță Paula Chirilă a fost rugată să preia frâiele emisiunii Xtra Night Show, în timp ce Dan Capatos era plecat la festivalul Untold.

„Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este.”, declara atunci Paula Chirilă, conform sursei menționate anterior.

Dan Capatos este unul dintre cei mai de succes prezentatori TV din România, având o carieră impresionantă de 20 de ani în televiziune. Emisiunile sale late night shows au avut mereu priză la public, înregistrând cifre incredibile de audiență.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro